Zápal plic?

Dobrý den paní doktorko,chtěla jsem se zeptat.Mám už přes týden kašel,nejdříve bolest v krku,pak to přešlo,ale teď mě 2.den pobolívá na hrudi vpravo,začíná to až k večeru.Teplotu jsem neměla,jen ze začátku hodně unavená.Nejvíc kašlu večer,než vykašlu hlen.Vím,že bych si měla zajít k lékaři.Zajímá mě,jestli by mohlo jít o zápal plic kvůli té bolesti.Beru si ACC Long a Bromhexin.Děkuji za Váš čas a odpověď.Kamila

Odpověď odborníka:

Dobrý den,léky,které užíváte,jsou vhodné spíše na počátku onemocnění,aby usnadnily odkašlání,později mohou zbytečně prodlužovat trvání kašle.Návštěvu lékaře bych považovala za důležitou,vyšetření vyloučí zánět plic či počínající astma.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x