Zlatý stafylokok a tetování

Dobrý den , ráda bych se informovala mám v těle zlatého stafylokoka, trpím občasnými absesy na kůži, většinou se rozřízne vyčistí a dostanu antibiotika. Proto bych se ráda informovala zda je pro mne vhodné tetování. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k nálezu na kůži bych tetování nedoporučoval, hrozí totiž infekce v místě tatováže. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: