Změna antikoncepce

Dobry den, chci se optat. Ma lekarka mi zmenila HA z foxinette Neo kterou beru uz tretim rokem na Jangee 0,002 mg jenze jsem na ni cetla reakce typu: vypadavaly mi vlasy, mela jsem z ni trombozu zil, vratilo se mi zpatky akne. Docela me to vydesilo a premyslim ze bych ji vubec nezacala brat a zustala u te sve Foxinette Neo. Je tohle vsechno mozne po prechodu na nizkohormonalni antikoncepci?? Byla bych nerada kdyby se mi vratilo akne nebo zni mela trombozu zil. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy riziko u nízkodávkované antikoncepce je výrazně menší. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: