Změna antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Asi 15 let užívám antikoncepci Logest, po dohodě s lékařkou přecházím na antikoncepci Azalia. Beru jí přes týden a mám o čtyři kila navíc, mé stravovací návyky jsou stejné a vše ostatní také. Může tento přechod způsobit přibírání na váze a citlivost, až bolest bradavek ? Děkuji za odpověď. S pozdravem Z. K.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to způsobit, počkala bych do konce balení, tj.3 platíčka, pokud obtíže nezmizí, vrátila bych Vás k původní antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: