Změna antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, byla jsem u své gynekoložky a ta mi změnila antikoncepci a já hloupá se ani nezeptala proč. Brala jsem Lindenette 20 a nyní mám brát Dienille, prý je silnější a má jiný hormon. Mohu se zeptat, zda nevíte jaký důvod mohl být k této změně antikoncepce? Vrtá mi to hlavou. A ještě bych se chtěla zeptat, mohla by se sedmidenní pauza pro menstruaci prodloužit a začít brát antikoncepci až třeba po 9-ti dnech? Potřebovala bych ji dostávat o víkendech tak jestli to jde takhle regulovat. Děkuji Dlabalová

Odpověď odborníka:

Opravdu nemohu vědět,proč vám vaše gynekoložka změnila antikoncepci,na to se musíte zeptat jí, mohlo by to být kvůli akne, pokud by jste začala 9 den snížíte antikoncepční účinek ,lépe je kontinuální užívání bez přestávky po 2 nebo 3 cykly tím pak bude i posunuta menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: