Změna antikoncepce

Dobrý den, psala jsem Vám ohledně toho, že beru prášky Minerva, které mi nevyhovují. Už je beru 3. týden a stále krvácím a tak jsem se rozhodla, že je vysadím. Chci se ale zeptat zda je možné při té 7 denní pauze co budu očekávat pravou menstruaci začít brát nové prášky Chloe-které jsem už brala před dvěma lety, ale z toho důvodu že jsem po nich přibrala tak sem chtěla změnu na tu minervu atd. Nejdřív mě pan doktor předepsal Belaru, ale po té jsem měla stejný problém jako Minerva, což nechápu protože oba prášky mají jiné složení a tak sem očekávala, že po té Minervě nebudu tolik krvácet. No ale to je vedlejší. Zajímá mě tedy jestli mohu hned změnit na Chloe a nebo měsíc vydržet bez antikoncepce a až v dalším měsíci nasadit ty Chloe. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte čekat měsíc.Můžete Cloe nasadit podle návodu v příbalovém letáku

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Články: Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Zkažený žaludek, nevolnost...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: