Změna doby braní antikocepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette 20, 6 měsíců. Každý den jsem ji brala od 6 do 7 ráno, tato doba mi ale přestala vyhovovat a chtěla bych ji přesunout na 9 večer. Momentálně mám sedmidenní pauzu a další balení bych už chtěla brát večer. Je ale vůbec možné a bezpečné měnit dobu braní? Předem děkuji za odpověď, Bartošová.

Odpověď odborníka:

Změna po pauze je naprosto v pořádku,můžete to klidně takto udělat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x