Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Aslo hodnoty

Inzerce

Na holteru mi byly naměřeny hodnoty od 45-158

Vnitřní lékařství Monika 1.7.2017

Dobrý den, chtěla bych pouze vyjádření, ne radu. Na holteru mi byly naměřeny hodnoty od 45-158. Bylo to naměřeno v ranních hodinách. Chci...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, normální tepová frekvence u zdravého člověka je 60-90(100)/min., hodnoty pod 60 jsou bradykardie,... Celá odpověď

Inzerce

Hodnoty štítné žlázy

Endokrinologie Bára 27.6.2017

Dobrý den, chtěla bych znát názor na hodnoty u vyšetření štítné žlázy: TSH- 2,470, FT4- 13,27, FT3- 4,1, anti-TG- 12, anti-TPO-...

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Ve vyšetření máte jednak hormony centrální a periferní, jednak protilátky proti štítné žláze.... Celá odpověď

MUDr. Hana Jandíková PhD.
Odpovídá:

MUDr. Hana Jandíková PhD.

Dobrý den, ano, výsledky jsou zcela v normě. Hladiny protilátek v normálních hodnotách a obraz funkčního... Celá odpověď

Angina

Uši, nos, krk Mariana 23.6.2017

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně mých častých angín, naposledy jsem mněla angínu před měsícem,mívam anginy poslední rok dost...

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Obecně zhruba platí, že pokud se vyskytují anginy více jak dva roky po sobě, častěji než 6... Celá odpověď

MUDr. Pavel Strnad
Odpovídá:

MUDr. Pavel Strnad

Dobrý den, podle toho co píšete se domnívám, že u Vás by odstranění mandlí bylo vhodné. Mandle se již... Celá odpověď

Zvýšené ASLO

Vnitřní lékařství Katarína 14.6.2017

Dobrý deň, Prosím Vás o radu ohľadne zvýšeného ASLO. Syn ( 15 rokov) mal kožný problém - vyrážky na tváry, brada a chrbáte....

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

dobrý den, pokud neměl angínu, zvýšená hodnota ASLO vznikla zřejmě tou vyrážkou, resp. kožní infekcí,... Celá odpověď

Hodnoty výsledků štítné žlázy a co dál

Endokrinologie Marie 12.6.2017

Dobrý den, při odběru mi byly zjištěny tyto výsledky: S-Anti-tyreoglobulin 175, A-Anti-TPO 35, S-T4 volný 13,5 a S-THS 2,802....

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den MArie, hormony štítné žlázy jako takové máte v normě, ale určitě byste to řešit měla. Bylo... Celá odpověď

MUDr. Hana Jandíková PhD.
Odpovídá:

MUDr. Hana Jandíková PhD.

Dobrý den, pokud se vyskytnou pozitivní protilátky proti štítné žláze, máte dispozici k rozvinutí autoimunitního... Celá odpověď

Hodnota jaterních enzymů

Vnitřní lékařství Iveta 11.6.2017

Dobry den, uz jsem Vam psala, kvuli jaternim testum .ted uz vim hodnoty AST 45 IU/L a ALT 80 IU/L . Vubec nevim co to znamena....

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Dobrý den Iveto, udáváte hodnoty jaterních transamináz, které jsou však v méně používaných jednotkách... Celá odpověď

Jiz 2 mesice me trapi zvysena teplota max 37,3

Uši, nos, krk Martina 8.6.2017

Dobry den, prosim o radu. Jiz 2 mesice me trapi zvysena teplota max 37,3, mam ji vzdy odpoledne, kdyz v klidu lezim, vecer uz...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, na začátku Vás poprosím, aby jste doplnila informaci o tom, jaký teploměr používáte k měření... Celá odpověď

MUDr. Pavel Strnad
Odpovídá:

MUDr. Pavel Strnad

Dobrý den, Vaše příznaky mohou opravdu souviset s chronickým zánětem mandlí, který pravděpodobně máte.... Celá odpověď

Hraniční hodnoty vyšetření

Vnitřní lékařství Luboš 7.6.2017

Dobrý den, můj 7-letý syn jde na operaci s mandlemi (nosní, krční EAT+TT). Bylo provedeno předoperační vyšetření s následujícími...

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

ano, dobrý den, jedná se o hraniční hodnoty, takže v tom žádný problém nevidím, samozřejmě je třeba znát... Celá odpověď

Bolest v krku

Uši, nos, krk Klara Sladkova 1.6.2017

Dobry den, cca tri mesice se mi vlecou problemy, co nastaly po viroze, mela jsem leukocyty v moci kolem 17tis, v krvi 12,8...imuno...

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, z údajů, které jste uvedla bych soudila, že jste před třemi měsíci prodělala spíš bakteriální... Celá odpověď

Bolesti svalů, bolesti kloubů

Infekce Lenka 27.5.2017

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne si nejak zazadat o test western blot? Ctyri mesice mam divne bolesti v ruce a noze, boli...

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, předpokládám, že máte na mysli western-blot test cílený na borreliosu. Na tom samozřejmě je... Celá odpověď

Hodnota AMH

Neplodnost a IVF Nikola 15.5.2017

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let, byla mi zjištěna hodnota AMH 0,88ng/ml. Chci se zeptat , za jak dlouho to může klesnout...

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, AMH (Anti-Müllerian Hormon) je hormon produkovaný folikuly ve vaječnících. Jeho hladina přímo... Celá odpověď

prim. MUDr. Pavel Texl
Odpovídá:

prim. MUDr. Pavel Texl

Dobrý den, paní Nikolo, Vaše hladina AMH je snížená, pokud je menší než 1, hodnotí se jako významně... Celá odpověď

Štítná žláza, hodnoty hormonů

Endokrinologie Maria 6.5.2017

Dobry den. Jsem v 9tt a prakticka doktorka ma poslala k endokrinologovi.mam zvýšenú anti peroxidazu..ma to vplyv na rast mimca?...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, samotné zvýšení antiTPO není tak podstatné, jako celková hladina hormonů štítné žlázy, TSH... Celá odpověď

Laboratorní hodnoty krve

Vnitřní lékařství Alena 3.5.2017

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, chodím pravidelně na odběry krve a stále mám zvýšené B_rdw-CV 17.00. Můžu nějak ovlivnit tuto...

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Hodnota RDW-CV je distribuční šíře erytrocytů, jedná se o ukazatel týkající se červených krvinek,... Celá odpověď

Lichen

Kožní obtíže Ales 2.5.2017

Dobry den biopsie mi potvrdila lichen a na popud dr jsem absolvoval procain penicilinovou kuru 10injekci v nemocnici ale nemam...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, existuje řada druhů lichen planus, přesnější informaci by jsme poskytli, kdyby jste přiložil... Celá odpověď

Vysoké ASLO

Imunita Šárka 26.4.2017

Dcera 11.let vysoké ASLO. Dobrý den, už si nevím rady s léčbou vysokého ASLA. Dcera v létě 2016 prodělala Angínu.zjištěn stafylokok...

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, ASLO jako takové u mnohých pacientů přetrvává měsíce. Nemusí nutně znamenat akutní onemocnění.... Celá odpověď

Stenosa krčního páteřního kanálu ??

Záda, páteř Veronika 24.4.2017

Dobrý den, už asi tři roky cítím tlaky v oblasti za levým uchem směrem dolů ke krku (prý úpony hlavy), občast bolest, občas...

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

dobrý den, no já jsem lehce v šoku, že mladého člověka pořadně nevyšetří, samozřejmě každý takový stav... Celá odpověď

MUDr. David Bludovský
Odpovídá:

MUDr. David Bludovský

Dobrý den, možná bych měl spíše raději komentovat komentář dr.Folprechta. Ale: vyšetřil Vás i neurolog... Celá odpověď

tep_ruce

Vše o srdečním pulzu: naučte se ho měřit i hodnotit!

Článek 21.4.2017 Lucie Kovářová

Tep je jedna z mála tělesných funkcí, které si můžete změřit sami doma a bez přístrojů. Poradíme vám, jak ze získaných hodnot...

Krevní obraz a jeho hodnoty

Jiný problém Jana 20.4.2017

Dobrý deň , bola som na preventívnej prehliadke a vo výsledkoch z krvi mi zistili : Stredný objem ERY 83,6 ,Trombocyty 412 a PCT...

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, Jano, tyto hodnoty jsou téměř v normě, drobné odchylky od průměrů jsou normální, ovlivněné... Celá odpověď

Nízká sedimentace

Uši, nos, krk Jan 12.4.2017

Dobry den pane/i doktore/ko, Mam na Vas dotaz, zasilam Vam v priloze vysledek z kreve ze sedimentace a mam tam nizke hodnoty,...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, sedimentace je nízká při normálním krevním obrazu, CRP v normě, na žádnou akutní bakteriální... Celá odpověď

Mám hraniční hodnotu cukru v krvi (horní mez)

Vnitřní lékařství Tomáš 12.4.2017

Dobrý den, byl jsem darovat krev a na druhý den ráno jsem byl na preventivní prohlídce u obvodního lékaře. Doktorka mi řekla,...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud byla hodnota glykémie v normě, to že byla tato hodnota na horní hranici nic neznamená,... Celá odpověď

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Endokrinologie Kateřina 31.3.2017

Dobrý den, jsem ve 29 tt a mám tyto hodnoty hormonů štítné žlázy: TSH 3,8 a FT4 9, myslíte, že je potřeba zahájit nějakou léčbu?...

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Kateřino, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku endokrinologovi.... Celá odpověď

MUDr. Hana Jandíková PhD.
Odpovídá:

MUDr. Hana Jandíková PhD.

Dobrý den, bohužel dost záleží i na laboratoři a jejích normách. V některé by jste měla již sníženou... Celá odpověď

Třes

Mozek a nervy Martin 30.3.2017

Dobrý den. Už rok chodím na neurologii s následujícími problémy. Mám potíže se třesem převážně rukou, ale i nohou v situacích...

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, pane Martine. Je pravděpodobné, že příčinou problému je tzv. esenciální třes - jeho léčebné... Celá odpověď

Jsou prosím následující hodnoty k operaci štítné žlázy

Endokrinologie Petr 27.3.2017

Dobrý den, jsou prosím následující hodnoty (03/17) k operaci štítné žlázy TSH 0,01; fT4 13,3; fT3 6,49; TRAK 5,43; štítná žláza...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, jenom laboratorní hodnoty hormonů štítné žlázy nejsou pro indikaci operativního řešení směrodatné,... Celá odpověď

Hodnoty na cukrovku

Diabetologie Sára 26.3.2017

Dobrý den chtěla bych se zeptat v jakých hodnotách se pozná cukrovka.?. V týdnu v práci byli sestřičky z nemocnice a měřily nám...

MUDr. Renata Šimjáková
Odpovídá:

MUDr. Renata Šimjáková

Dobrý den Sáro, předpokládám, že když Vám měřili glykémii, nebyla jste nalačno, byla to náhodná hladina... Celá odpověď

Zvýšené hodnoty GMT

Vnitřní lékařství Schmiedová 23.3.2017

Dobrý den, mám dceru, které je 17 let, byla na jaterních testech, vše má v normě, až na zvýšené GGT 1,21 a Cholesterol 5,83....

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Nejedná se vůbec o nic závažného, buďte zcela bez obav. GGT je jaterní hodnota, která se sice... Celá odpověď

Chlamydie

Vnitřní lékařství Alena 15.3.2017

Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím se zánětem průdušek(brala jsem Augmentin), měla jsem i chřipku a angínu(Ciplox)....

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Chlamydie jsou infekce, kdy pokud je člověk celkově zdráv, má šanci se s nimi vyrovnat i bez... Celá odpověď

srdce

Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?

Článek 8.3.2017 Hana Horáková

Někdo by si mohl myslet, že krevní tlak a pulz jsou údaje, které jdou spolu ruku v ruce. Obojí se totiž obvykle měří v ordinaci...

Sarkoidóza

Plíce, dýchání Lenka 2.3.2017

Dobrý den,potřebovali bychom radu pro naši dceru,která trpí sakoidozou plic.Léčí se dva roky kortikoidy a tam je,dle lékaře zaléčená.Stále...

MUDr. Dagmar Doležalová
Odpovídá:

MUDr. Dagmar Doležalová

Dobrý den, zvýšená hodnota ASLO je důkazem působení protilátek proti streptokokové infekci. Pokud po... Celá odpověď

Revma ??

Revmatologie Petr 15.2.2017

Dobrý den. Pokusím se popsat můj zdravotní problém. Přibližně před 4 měsíci me začalo pobolívat levé rameno. Bez úrazu apod....

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

zdravím vás...no asi jste měl počkat na ty výsledky, na vyloučení zánětu či revmatu jsou nejdůležitější... Celá odpověď

Hodnoty štítné žlázy

Praktické lékařství Nikola 3.2.2017

Dobrý den prosím vás jsou tyto hodnoty v normě? Děkuji

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Ano, vaše hodnoty jsou v pořádku, hodnota TSH je hraniční, ale vzhledem k ostatním výsledkům... Celá odpověď

Hodnoty štítné žlázy

Endokrinologie Zuzana 2.2.2017

Dobrý den, před otěhotnění mě doktorka poslala na krev a ultrazvuk, protože mám viditelný zduřelí krk v místě štítné žlázy. Výsledky...

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá:

MUDr. Nikola Klímová

Dobrý den, některé Vaše hodnoty jsou vychýlené, ale ne všechny- máte zvýšenou hodnotu TSH, ale fT4 v... Celá odpověď

Hodnoty PSA

Urologie T 28.1.2017

Hezký den paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala na prognózu. Táta byl v říjnu 2015 operován s karcinomem prostaty, kdy mu...

MUDr. Petra Chrobáková
Odpovídá:

MUDr. Petra Chrobáková

Dobrý den, hodnotu PSA hodnotíme vzhledem k věku. PSA 0 - 49 let by měla být do 2,5 ng/ml 50–59 let... Celá odpověď

Hodnoty EMG - je možné zhoršení během měsíce?

Mozek a nervy Lenka 21.1.2017

Dobrý den. V práci při roční preventivní prohlídce mi byly na EMG naměřeny pouze hraniční hodnoty. Je opravdu možné aby mi o měsíc...

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, takovéto zhoršení během jednoho měsíce mi přijde méně pravděpodobné. Také záleží na Vašem... Celá odpověď

MUDr. Magdaléna Hlavačková
Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Dobrý den, podobná situace je spíše méně pravděpodobná, tím spíše, pokud klinický stav je stále stejný.... Celá odpověď

Hodnoty krevního obrazu

Praktické lékařství vlasta 12.1.2017

prosim o odpoved.mam neutrofily leukocity b 72.7 lymfocyty leukocyty b 18.8. jaka ma byt jejich spravna hodnota. čemu tento vysledek...

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, bohužel ve Vašem dotazu se jaksi ztrácím a nerozumím hodotám, které uvádíte a k čemu vlastně... Celá odpověď

Motání hlavy

Vnitřní lékařství Martin 11.1.2017

Dobrý den. Mám již přes 2 měsíce problém s motáním hlavy. Je mi 26let. Povoláním hasič, jako přivídělek řidič kamionu (cca 360hod...

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, jste velmi podprobně vyšetřen bez patologického nálezu, což je ve Vašem věku velmi dobře.... Celá odpověď

Zvýšené AFP, FV a ASLO

Vnitřní lékařství Markéta 6.1.2017

Dobrý den, mam pořád afp markry 24, sedimentace kolem 40 , aslo 400. Nevim jestli to něco znamena. Držím jaterní dietu a 7 měsíců...

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, pouze z uvedených vyšetření se bohužel nelze blíže vyjádřit k tomu, co značí. Jak sedimentaci,... Celá odpověď

Hodnoty ženských hormonů

Gynekologie Tereza 3.1.2017

Dobry den, nedavno mi byl udelan hormonalni profil z duvodu planovaneho materstvi. Vysel dle prilohy. Je mi 32 let a 15 let jsem...

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, výsledky jsou v mezích širší normy. Inofolic brát určitě můžete. Na Váš dotaz bude odpovídat... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní, hladiny hormonů se mění v průběhu cyklu, ale zde nejsou výraznější odchylky od normy, Infolic... Celá odpověď

Doplnění dotazu

Infekce Petra 6.12.2016

Dobrý den, chtěla bych prosím upřesnit odtaz #209755 od pane doktora Folprechta. Pane doktore, ani já nejsem nadšená z toho,...

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, Vaši odpověď přepošlu, snad se dostane do rukou Vámi zmiňovaného lékaře. V poradně je velké... Celá odpověď

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, ani já nejsem dr.Folprecht, přepošlu tedy znovu dotaz do centrály. Pokusím se alespoň reagovat... Celá odpověď

MUDr. Jana Moravcová
Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová

Podle přiložených zpráv usuziji, že váš syn trpí astmatem, pro které bývají typické opakované zápaly... Celá odpověď

Nejasná únava...

Mozek a nervy Marek 25.11.2016

Dobrý den, nejvíce mě posledních pár dní trápí závratě (ca 1x denně) a lehké motání hlavy (především když ulehnu do postele),...

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

zdravím vás, příčin může být spoustu, bohužel těžko spekulovat když nevidím všechny vaše nálezy a odběry,... Celá odpověď

Tlak v hlavě

Záda, páteř Marek 23.11.2016

Dobrý den, již několik dní mě trápí zvláštní tlak v hlavě, cítím občasné tepání za očima a v nose (tam silněji), řekl bych, že...

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, příčinu tlaku v hlavě, tepání v hlavě a motáni hlavy při změně polohy těla bych hledala v... Celá odpověď

Třískové hemoragie pod nehty, artroza

Praktické lékařství Eliska 15.11.2016

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možného původce vzniku třískovité hemoragie. Dělají se mi často na všech nehtech, i nohou,...

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Dobrý den Eliško, nevím, zda se Vám moje odpověd odeslala, proto ještě jednou napíši ve zkratce co je... Celá odpověď

Kloubní obtíže a infekce streptokokem

Dětské nemoci Pavla 13.11.2016

Dobrý den, v devíti letech (asi březen 2016) se u syna projevil otok kolenního kloubu spojený s bolestí a potížemi při pohybu....

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, odpovím z pozice praktického lékaře pro dospělé a přepošlu Váš dotaz ještě příslušnému specialistovi.... Celá odpověď

MUDr. Jana Moravcová
Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová

Pokud přetrvává pozitivita streptokoka v krku i přes antibiotickou léčbu a syn má uvedené obtíže, doporučuji... Celá odpověď

Revmatismus ??

Revmatologie Marek 26.10.2016

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně dlouhodobých zdr. problémů. Trápí mě vleklé a únavné bolesti kloubů /cca od...

MUDr. David Folprecht
Odpovídá:

MUDr. David Folprecht

zdravím Vás, ano bohužel často se stává, že něco v diagnostice něco nesedí a objevují se protichůdné... Celá odpověď

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil

Mohu se jen připojit k názoru dr Folprechta. V současném akutním onemocnění vyzdravění z něho, po krátkém... Celá odpověď

Bolest v krku, angína

Uši, nos, krk Tomáš 24.10.2016

Dobrý den, již 3-tí týden mám potíže s bolestí v krku , obrovskou únavou a bolestí zadní části hlavy (pocit tlaku) .Po prvním...

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, pokud obtíže nadále přetrvávají, provedla bych výtěr z krku a kontrolu zánětlivých parametrů... Celá odpověď

Streptokoková infekce

Infekce Alena 16.10.2016

Dobrý den, moje dcera, které je 29 let se od letošního února potýká se streptokokem. Brala troje antibiotika, v květnu následovalo...

MUDr. Lada Novotná
Odpovídá:

MUDr. Lada Novotná

Dobrý den Aleno, děkuji za Váš dotaz. Vaše starosti a bezradnost mě mrzí. Vaše dcera zřejmě dostala antibiotika... Celá odpověď

pacient_lekat_ordinace_anamneza

Jak se hodnotí rakovina prostaty

Článek 20.6.2016 MUDr. Tereza Kopecká

Stadium neboli rozsah karcinomu prostaty je jeden z nejdůležitějších faktorů při volbě léčby a odhadu prognózy. Abyste se v terminologii...

Obezita, tloušťka,váha,hmotnost,

Přestáváte kouřit? Ručička na váze může zůstat na stejné hodnotě jako dosud

Článek 16.9.2013

Praxe ukazuje, že lidé, kteří skoncují s tabákem, mají tendenci začít nabírat na váze. I proto je pro mnohé osoby tak těžké s...

Cholesterol

Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?

Článek 20.12.2012

Hladina této látky patří k nejsledovanějším hodnotám, ze kterých se usuzuje na zdravotní stav člověka. Do středu pozornosti se...

Inzerce
×