Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Doživotní užívání warfarinu

Léky Ivana 14.6.2017

Dobrý den,
chci se zeptat, zda se musí Warfarin brát doživotně nebo jeho užívání závisí na výsledcích rozboru krve.

Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková


Dobrý den paní Ivano. Nerozumím přesně Vaší otázce. Warfarin, pokud je to indikováno, se může užívat doživotně. Zda se musí užívat doživotně, záleží na indikaci, proč byl warfarin předepsán. Např. při permanentníí fibrilaci síní je užívání warfarinu doživotní. Při užívání Warfarinu se musí chodit na pravidelné kontroly jeho účinnosti - testy z krve- tzv. INR, neboli Quick a to cca jednou za 4 týdny. S pozdravem

Související dotazy

Uživani Detralexu a Warfarinu
Dobry den,mužu kombinovat uživani Detralexu a Warfarinu?dekuji
Doba užívání Warfarinu
Dobrý den. Pred pár týdny jsem dostal zánět žil po...
Užívání warfarinu a otok DK
Dobrý den,jsem 5.den po embolektomii LDK v třísle,včera...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Užívání Warfarinu
Ráda bych přestala užívat Warfarin.Mám diagnostikovanou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Doxyhexal

Dobrý den, přítel dostal od lékaře na kožním, kam chodí kvůli kondylomatům,...

Doxyhexal

dobry den chtel bych se optat zda je mozne brat soucasne telmisartan 80mg +amlodipin...

Doxyhexal (Doxybene) a vápník

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu kontraindikaci. Pan doktor mi předepsal...

Doxyhexal 200mg při léčení Ureaplasmy


Doxyhexal vs doxybene

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Má gynekoložka mi předepsala na ureoplasma...

Dozrávání jizvy

Dobrý den, o jizvách všichni říkají že zrají maximálně rok, mně ale musel lékař...

Dozvěděla jsem se, že kol...

Dozvěděla jsem se, že kolegyně z práce(50let) onemocněla černým kašlem. Očkované...

Dozvuky chřipky

Dobrý den, již třetí týden mi není dobře. Měla jsem za to, že máme chřipku,...

Dozvuky kašle nebo alergie?

Dobrý den, mám dcerku, bude jí 29 měsíců, v prosinci měla kašel, rýmu - bez...

Doživotní užívání Helicidu

Prosim napiste mi jestli muzu byt klidny. Tri Roky beru helicid 20 kazdy rano...

DP/DR syndrom

Dobrý den, je mi 15 let a v září jsem začala trpět DP/DR syndromem způsobeném...

DPDR syndrom

Dobrý den, Už přes 3 týdny trpím velmi úzkostnými stavy. Stalo se to náhle...

DPN po operaci syndromu karpálního tunelu

Dobrý den, vážená poradno, v nedávné době jsem Vás kontaktovala ve svém online...

Dr.Max Chondroitin Aktiv 60 tbl.

zdravím, ohledne minuleho dotazu jal jsem psal o 12g vitaminu C tak zasilam...

DRASLÍK

Dobrý den. Maminka má něco s jatry a byla hospitalizována na interně, kvůli...

Draslík

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, na čem je závislá hladina draslíku v krvi...

Drásot v koleni

Dobrý den, je mi 37 let a v pravém koleni pociťuji zhruba 1 rok drásot a...

Drásoty

Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych se optat zda má ortopedem zjištěna diagnóza:...

Drásoty pod čéškou

Dobrý den pane doktore,po operaci 8/2012 částečné ruptury LCA, kdy byl tento...

Drásoty pod patelou

Dobrý den, pane doktore. Navazuj na Vaši odpověď, kdy jste považoval za vhodné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Trávicí obtíže


Natekly prst na noze

Od soboty mam natekly prst na noze. Na chirurgii jsem byla, vse ok. Prakticka...

Bolesti hlavy, brnění končetin

Dobrý den . Trápí mě dlouhodobě menší potíže . Sestra mé matky měla nádor...

Ercefuryl

Dobrý den, měla jsem pozitivní test na Salmonelozu.11.12 mi byl nasazen lek...

Rudnutí v obličeji

Dobrý den, mám problém s rudnutím v obličeji. Nevím jak je to možné, ale někdy,...

Utrogestan při kojení

Dobrý den, hned po skončení šestinedělí jsem začala užívat antikoncepci Azalia....

Spáněk a štítnice

Dobrý den , obracím se na vás o radu nebo pomoc . Jedná se o to ,že u manželky...

Zánět dásní a e-cigareta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda elektronická cigareta může zhoršit zánět...

Bolest břicha

Dobrý den, už déle než půl roku mě trápí silné bolesti na levé straně břicha...

Hodnota CKD-EPI a ostatních krev.testů

Dobrý den, je mi 38 let, už rok a půl mě bolí po pleurálním zápalu plic...

Svědění vnitřní strany stehen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - už dlouho mě svědí vnitřní strana stehen....

Erdomed

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli prášky Erdomed jsou antibiotika a...

Mám tlaky v oblasti žaludku a břicha

Dobrý večer, nevím co se deje ale mam tlaky v oblasti zaludku a bricha, cítilm...

Hnědá skvrna na nehtu

Dobrý den, chtela bych se zeptat,o co by se mohlo v tomto případě jednat,abych...

Bolesti zad, motání hlavy


Vyrážka v tříslech


Krev po stolici

Dobrý den, mám otázku na krev po stolici. Již třikrát se mi stalo, že po...

Antidepresiva a alkohol

Dobrý den,ráda bych konečně dostala ráznou odpoveď a zbořila veškeré mýty na...

Obnova zubní skloviny

Dobrý den je mi 18let a již delší dobu u mně přetrvává problém se zubní sklovinou...

Necitlivost stehna

Dobrý den, občas se mi stává, že když si večer lehnu, necítím vnější část levého...

Reklama
Zavřít