Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV

Pohlavní nemoci Michal 22.10.2015

Dobrý den, chci se zeptat jak velke je riziko prenosu HIV pri chranenem pohlavnim styku? Styk trval max 10 min a kondom nepraskl. Jake jsou prvni priznaky a kdy se da jit na testy? Děkuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer, riziko je velmi nízké, ale zcela vyloučit se nedá přenos třeba sekretem HIV pozitivního člověka do oděrky v okolí genitálu HIV nehativního člověka , toto riziko je ale velmi malé.... S pozdravem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


HIT

Dobrý den. Již několik let mám diagnostikovaný syndrom histaminové intolerance...

Hiv


Hiv


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV

Dobrý den,mám dotaz ohledně hiv,aids.Mám hrozný strach.Mám dvě malé děti,testy...

HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den Mam pupínky vzadu na jazyku a měl jsem opakovanou angínu a za cca...

HIV

Dobrý den. Dne 5.2 jsem udělal hloupost a měl jsem nechráněný sex v jednom Olomouckem...

HIV

Dobrý den, nedávno jsem si oholila intimní partie matčinou žiletkou (omylem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Náhlé zvýšení tlaku

Dobrý den, před chvílí jsem seděla na gymnastickém míči a náhle se mi zatočila...

Drobné puchýřky a svědění prstů u rukou

Dobrý den, mám problém se svěděním posledních článků prstu, které velmi svědí...

Genitální opar- co to je, příznaky

Dobrý den, prosím, co je to genitální opar. Prosím, jaké jsou jeho příznaky,...

Svědění a podráždění genitálií

Dobrý den, v posledni dobe mam problem, ze po nechranenem sexu s manzelem mi...

Celiakie, sono nález

Dobry den mam dotaz vcera jsem byla na uz bricha..doktor mě nic nerekl na kontrolu...

Pálení, štípání lýtek a stehen

dobrý den, p.doktore, je mi 24let, 165 cm/55kg. Před rokem mi začala silná bolest...

Natržené postranní kolenní vazy

Dobrý den, asi před měsícem se mi při fotbale stal úraz kolene, měl jsem nataženou...

Tepání, nebo cukání v lýtkách

Dobrý den, trápí mě tepání v lýtkách, nevim zdali jde o tepání, nebo jen nějaké...

Papiloviry

Ahoj, prosím potřebovala bych vysvětlit, co je to ten HPV virus, a jak se může...

Zvraceni a nevolnost pri menstruaci

Dobry den chci se zeptat jsem po porodu 4 mesice menstruacni cyklus mam pravidelny...

Rovnátka

dobrý den nevím kolik stojí rovnátka na pevno na internetu jsou ceny každá jiná...

Faryngitida

Dobrý den, od neděle mám strašné bolesti v krku, v pondělí jsem byl na ORL,...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, ráda bych Vas poprosila o radu v této situaci. Užívám HA Mirelle...

Chronický perianální absces u 11měsičního dítěte

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, našemu synovi dne 21.12.16´,...

Operace TOT páskou

Dobrý den paní doktorko,příští týden jdu na operaci TOT páskou.Jsem po celkové...

Za jak dlouho se naplní močový měchýř?

Dobrý den, jsem objednán na urologii na vyšetření prostaty a močového měchýře....

Otok tváře a zánět dutin

Dobrý den, měl bych na Vás dotaz za mého otce, který si moc nenechá říci. Ale......

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolest břicha po cvičení

Dobry den pred par dny jsem zacala cvicit uz jsem prestala protoze me zaclo...

Pneumonie

Dobrý den , asi před týdnem byl u mě diagnostikován zápal plic, přesně bazální...