Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Gynekologie David 23.12.2014

Dobrý den, líbal jsem se s dívkou na diskotéce asi před 4 roky. Je možné, že po 4 letech, kdy se mi v ústech objevil aft a bolest v krku, bych mohl mít HIV?
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


To bych považovat prakticky za vyloučené.
Příjemný den

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv


HIV

Dobrý deň chcem sa opýtať mal som nechránený styk približne pred 4mi týždňami...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV

Dobrý den,mám dotaz ohledně hiv,aids.Mám hrozný strach.Mám dvě malé děti,testy...

HIV


HIV


Hiv

Dobrý den Mam pupínky vzadu na jazyku a měl jsem opakovanou angínu a za cca...

HIV

Dobrý den. Dne 5.2 jsem udělal hloupost a měl jsem nechráněný sex v jednom Olomouckem...

HIV

Dobrý den, nedávno jsem si oholila intimní partie matčinou žiletkou (omylem...

HIV

Byl jsem se nechat testovat na HIV ve zdravotním středisku, kde mimo jiné provádí...

HIV

Dobrý den, je možné, aby "Knedlík v krku" byl projevem primoinfekce HIV až v...

HIV

Dobry den, pred 6 tydny jsem mel pohlavni styk bez kondomu, po 4 tydnech jsem...

Hiv

Dobry den muze byt znak hiv stridani prujmu a normalni stolice? Jinak mi je...

HIV

Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu) se zenou se dostavilo...

HIV

Dobrý den, pane doktore, potřebuji Vám sdělit své trápení. :( V prosinci...

HIV

Dobrý den, včera v práci jsem potkal a několikrát tiskl ruku svému známému který...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zápach z pochvy

Dobrý den, poslední dobou me dost obtěžuje poševní zápach jakoby po spermatu,někdy...

Risperidon orion

Dobrý den, mám syna necelých 5 let s dětským autismem a kvůli agresivitě mu...

Cysta na páteři


Změna HAK a krvácení mimo přepokládáný termín

Dobrý den, ráda bych se zeptala na něco ohledně HA. Antikoncepci používám...

Vyrážka na kůži

Dobry den. Jiz mesic mam ten to flek na stehne. Nesvedi to a ani se flek nezvetsuje.Nekdy...

Pohyby v břiše

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Už asi týden mám takové pocity jako když mám...

Regenerace jater po alkoholu


Rýma po požití alkoholu

Dobrý den, mám problém. Když se napiji alkoholu často se mi spustí rýma, která...

Antibiotika Entizol a slunce

Dobrý den, kvuli pritomnosti patogenu agresivni parodontitidy beru ATB Entizol...

EMG vyšetření

Dobrý den, mám dotaz. Mám dlouhodobě bolesti zad. Neurolog me odeslal na vyšetření...

Zánět jícnu

Dobrý den, moc prosím o radu. Byl mi diagnostikovám zánět jícnu. Ze začátku...

HIV


Tlak v oblasti licnich kosti

Dobry den, jiz asi paty mesic me trapi tlak az trpnuti pod ocima v oblasti licnich...

Otok kolena po artroskopii

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je normální, když je 5 dní po operaci koleno...

Glukóza v krvi

Dobrý den, pane doktore, chtěl jsem se Vás zeptat,budu velice rád i za Váš názor....

Spondylarthrosis cervicalis co to znamená

Dobu leceni jestli se stoho dostanu neck Vic se o Tom dozve detco to znamena...

Herpetická stomatitida

Dobrý den, chtěla bych u Vás zkonzultovat diagnozu mého muže: v neděli u něj...

Svědivá vyrážka

Dobrý den, měsíc mě trápí na právem stehně vyrážka která neustupuje jen někdy...

Myom

U Vás často v poradně zazní výraz myom, co to je? Děkuji

Zlatý stafylokok


Reklama