Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hiv

Infekce martin 3.12.2015

Dobrý den paní doktorko pane doktore po mem nechranenem pohlavním styku u me probehli příznaky ktere se popisuji u hiv infekce nechal jsem se otestovat po 3,6,12 mesicich ale jelikož mam od te doby porad problemi jako jsou časté prujmi vyrážky brneni v končetinách atd. Nedá mi to se tedy ne zeptat na to jestli je pravděpodobnost ze by ten test nikdy nákazu neodhalil?? A muzu tedy byt i přesto pozitivni?? Dekuji za odpoved a preji pekny den s pozdravem a přáním pekneho dne Martin

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Pokud jsou testy i po roce negativní, HIV jste se jistě nenakazil. Vaše obtíže mají jinou příčinu, po které musíte pátrat společně s vaším ošetřujícím lékařem.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


HIT

Dobrý den. Již několik let mám diagnostikovaný syndrom histaminové intolerance...

Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV

Dobrý den,mám dotaz ohledně hiv,aids.Mám hrozný strach.Mám dvě malé děti,testy...

HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobrý den Mam pupínky vzadu na jazyku a měl jsem opakovanou angínu a za cca...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cévní porucha mozku nebo krční páteř ??

Dobrý den, už dlouho se potýkám s problémy, jako jsou mžitky před očima, dvojité...

Egilok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lék Egilok 25 mg nesnižuje funkci štítné...

M7666 Tendinitida Achilovy šlachy ; berec

Dobrý den. Prosím o sdělení nejlepší léčby na uvedenou diagnózu - nepatrný otok...

Polyp na děložním čípku, výsledek cytologie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v únoru mi byl zjištěn drobný polyp na čípku...

Ledviny

Dpbry den má problém s pravou ledvinou vždy před menstruaci mam silne tupe bolesti...

CT L4/5 a L5/S1

Dobrý den byla jsem na CT páteře a toto mi napsali : - 5 volných obratl. těl...

Cysta sleziny

Dobrý den pane doktore, je mi 30 let, žena. Před pár měsíci mi objevili...

Nález na jazyku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně podezřelostí na mém rtu a jazyku....

Bolesť v prsníku, podpazuší a v hrudníku

Dobrý deň, posledných pár mesiacov ma bolí ľavý prsník. Problémy začali strašným...

Blokly krk

Mám bloklý krk a nevím co man dělat ráno sem se probudil a je bloklý jen na...

Srůsty v břiše

Dobrý den, měla bych takový dotaz.od 12 let mám problémy s břichem neustále...

CT L4/S1

Dobrý den,chci poprosit o objasnění výsledku CT. Seg.L4/5:šíře páteř.kanálku...

Výtok z pochvy

Dobry den.prosim vas co to muze byt...? Kdyz po pohlavnim styku nastane byli...

Černá tečka na penisu

Dobrý den, před třemi dny se mi objevila na žaludu nepatrná černá tečka o průměru...

Bulka v podpaží.

Dobrý den, dneska jsem si v podpaží nahmatala bulku velkou asi 1cm? Co by to...

Varikokéla

Dobrý den, na UZ skrota a penisu mi byla na levém varleti zjištěna varikokéla,...

Posunutí menstruace


Odstranění dělohy laparoskopicky LAVH

Dobrý den, v listopadu 2008 jsem absolvovala dvě operace,první 10.11.LAVH,druhou...

ANtibiotika a alkohol


Fermalac vaginal v těhotenství

Dobrý den ,jsem v 16 týdnu těhotenství, má lékařka má dovolenou ,proto bych...