Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv

Heloušek . 29.12.2015 redakce uLékaře

Dobry den, je pravda ze hiv se neprenasi slzy, potem, moci a sliny? Jen pokud by to obsahovalo krev? Hezky den.

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Přenos HIV je krví a sekretem pohlavních orgánů při porušeném kožním nebo slizničním povrchu. Slzami ani potem se HIV nepřenáší

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ekzém na spodním víčku a uchu

Dobrý den. Mám téměř 2 letou dceru. Cca před 8mi měsíci se jí pod jedním očkem,...

Onkologické onemocnění u dětí a jeho dopady na celou rodinu

Nadace Dobrý anděl představila studii, ve které zmapovala těžkou životní situaci...

Otevřená rána a léčba

Dobrý den chtěla bych se zeptat moje maminka 59let má rakovinu tlustého střeva(zhoubný)který...

Po trhání zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vypadá rána po vytržení zubu. V uterý...

Je nespavost následkem deprese, nebo její příčinou?


Bolest prstů na rukou i nohou

Dobrý den,je mi 20let. Před měsícem mě začly bolet klouby. Začlo to koleny,...

Magnetická rezonance možná pomůže v prevenci srdečního infarktu

Vysoká hladina cholesterolu v krvi patří mezi rizikové faktory mnoha srdečně-cévních...

Oregano v těhotenstvi

Dobrý den pane doktore, chtěa bych se zeptat. Právě jsem, neinformovaností,...

MUDr. Renata Pásková

Odborný lékař dermatovenerologie

Impetigo

Dobrý den,mému 3,5 letému synovi skončili před 10 dny neštovice,teď ale 3 dny...

Marihuana po operaci

Dobrý den, mám čerstvě udělanou obřízku, ještě mi ani nevypadali stehy a...

Dlouhodobé změny v kostní denzitě a struktuře

Věkem podmíněné změny v kostní denzitě a organizaci kostní tkáně se u žen a...

Motání hlavy ve spánku


Bolest prstů

PROSÍM O RADU ,ASI MĚSÍC MÁM TEN TO PROBLÉM S PRSTY NA RUKOU ŽE ,KDYŽ SE PROBUDÍM...

Medikamentózní rýma: pozor na rychlou úlevu!

Při neopatrném užívání léků proti otoku nosní sliznice hrozí riziko vzniku závislosti....

Electro Antiperspirant, přístroj na pocení doporučovaný lékaři

Není mnoho slov, která působí tak kontroverzně, když je poskládáte dohromady....

Počůrávání dítěte jen přes den, když je vzhůru

Dobrý den, Mám 2,5letou dceru. Ve 2 letech přestala nosit plínky. Už chodí...

Bolest při začátku menstruace

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Nedávno jsem dostala svoje dny no a děje...

MUDr. Václava Malá

Gynekologická ordinace

Časté nadavování a zvracení

Dobrý den, moje dcerka je zarputilý odmítač jídla, vlastně už od příkrmů. Prakticky...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×