Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV

Infekce Petra 26.5.2017

Dobry den,
4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex se svym partnerem. Bylo mi receno ze mam zanet delozniho cipku. Jelikoz se bojim nemoci zazadala jsem si o testy na pohlavne prenosne choroby, jako je HIV, syfilis, nebo zloutenka. Byla jsem na odberu krve 24. 5. Moje gynekolozka mi rekla ze na HIV se musim za pul roku nechat otestovat znovu aby to bylo prukazne.
Mam otazku ohledne toho syfilisu, u tohoto druhu testu mohu byt klidna, ze je prukazny? Kdyz vysel 24.5 negativni??? Nevim kdy se v krvi 100 % potvrdi ze je syfilisem clovek nakazen. Zadne priznaky na sobe nepozoruji, ovsem radsi se ptam, abych neco nezanedbala. Tzn. 4.4. Jsem mela nechraneny pohlavni styk a 24.5. Sla na testy. Dekuji za odpoved. S pozdravem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ano, můžete být klidná, pokud výsledky z května jsou negativní, tak onemocnění ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobry den, je pravda ze hiv se neprenasi slzy, potem, moci a sliny? Jen pokud...

HIV

Dobry den, moj problem spociva ze od samej dobroty neviem ako dalej a tak obcas...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Seznámil jsem se s mladým mužem, který mi...

Hiv

Dobry den. Pred necelymi 4 tydny jsem mela pohlavni styk s muzem a nejsem si...

HIV

Dobrý den, už jsem se zde ptala ale nedostala jsem uspokojivou odpověd. Pochopila...

HIV

Dobrý večer, mám čisto teoretickú otázku, ktorá znie, či je možný prenos vírusu...

HIV

Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky na zádech,břiše a hrudi,trošku...

Hiv

Dobry den asi pred 10 tydny mi zjistily kapavku, ted me pred 3 tydny jsem dobral...

HIV

Dobry den mam zistenej hiv + lecim se uz 6 tyden a mam cd 4 100 zvysili se mel...

HIV

Dobry den, chtel jsem se zeptat, zda-li bychom mel jit na testy, pokud jsem...

HIV

Dobrý den, před rokem a půl jsem měla nechráněný pohlavní styk s bývalým přítelem...

HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda když se mi kousek od pochvy udělal takový...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, již dva týdny mě trápí zdravotní problémy...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

Hiv

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V sobotu 14. tedy 3 dny zpět jsem byla na...

Hiv

Dobry den.moc prosim mam posledni dobou strach ze mam hiv.pred tremi mesici...

HIV

Dobry den, mohou po dvou letech od potencionalni nakazy hiv nebo pohl.nemoci...

HIV
