Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Erik . 6.2.2016

Dobry den, prosim vas čital som že riziko prenosu HIV z nakazeneho muža na ženu je 0,08 riziko že sa nakazaný žena? Je to pravda prosim?

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Nelze paušalizovat a přesně stanovit pravděpodobnost přenosu. Přenos HIV je ovlivněn řadou faktorů, např. virémií pacienta, způsobem přenosu, sexuálními praktikami obou partnerů atd.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysta na páteři


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou 2


Bolesti chodidel


Zahlenění a potíže s polykáním


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

BOLEST NOHOU A RUKOU


Jak zjemnit stolici ?


Krvácení z nosu v létě


Chronický zánět slepého střeva


Bolest pod kolenem


MUDr. Iva Růžičková

Ordinace PL pro dospělé

Potvrzeno: očím ubližuje nejen vysoký, ale i nízký krevní tlak


Bolest žaludku+bolest pod žebry na levé straně


Rozedma plic


3 denní a 10 denní antibiotika


Velikost uzlin na krku

Dobry den, je sono krcnich uzlin v poradku? Byla jsem ns vysetreni v Motole,...

Rekonvalescence


Probiotika blahodárně působí při průjmu i ekzému


Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!


Jak probíhá spánek, v kolik chodit spát


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×