Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Infekce Jiří 17.2.2017

Dobrý den, nechal jsem se testovat na HIV virus po více jak 3 týdnech po nechráněném orálním styku ( on uspokojoval mě dokonce ). Chtěl jsem se zeptat jak je tento test spolehlivý? A zda je nutné bych podstoupil ještě další test po dalších 2 měsících? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, pokud by jste byl infikován v nedávné době, ocitl by jste se v tzv. window period (diagnostickém okně). Infekce sice v organismu přítomná je, ale ještě se nezačaly vytvářet protilátky v detekovatelném množství. Diagnostické okno může trvat až 4 týdny (podle typu testů jak u ELISA tak Western blotu ). Je vhodné testy zopakovat s odstupem pár týdnů. S pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv


HIV

Dobrý den, budu dělat seminární práci na HIV, a tudíž se chci optat, jestli...

Hiv

Dobry den. 13. 12.2015 jsem me ryzikovy pohlavni styk, tyden na to jsem zasel...

Hiv

Dobry den..budu mluvit na rovinu at co nejlepe vystihnu svoji situaci. Pred...

HIV

Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou kterou jsem neznal, az na...

HIV


HIV


HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli HIV přenáší pouze nakažená osoba? a...

HIV

Dobrý den,zhruba před 2 měsíci se mi objevila v oblasti ustí moč trubice drobna...

HIV

Pro MUDr.Horakovou Jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim...

HIV

Dobry den, prosim vas čital som že riziko prenosu HIV z nakazeneho muža na ženu...

HIV


HIV

Dobry den.chcem sa opitat?pred 5 tyzdnamy som mal nechraneni pohlavny aj oralny...

HIV

Dobrý den,chtěl bych se jen informovat,jest-li je možné poznat virovou nákazu...

Hiv

Dobrý den mam prozbu jsem totálně na dne po rizikovem sexu se u me obevili příznaky...

HIV

Dobrý den vážený pane doktore moc prosim o odpověď v minulem roce jsem měl pohlavní...

HIV

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat na takovou formalitu. Před...

HIV

Dobrý den.Potřebuji poradit ohledně strachu z HIV infekce.Vím,že vir se přenáší...

HIV

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat kde mi mohou udělat test na HIV. Předem děkuji...

HIV

Dobrý den.Ještě by mě zajímalo,zda při nákaze HIV virem imunita slábne ve všech...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krupička (pupínky) na vnitřní straně rtu

Dobry den udelali se mi v horni rtu a obou koutcich bile tecky..ktere se misty...

Chlamydia trachomatis a Ureaplasma urealyticum


Časté močení před spaním

Dobrý den, náš 11-ti letý syn po ulehnutí do postele chodí velice často 4-5x...

Je nutna plastika dle pooper. Vypisu? Dekuji

Zdravim, byl jsem na odstr. Menisku u dr.holibky a chci se zeptat, zda-li bude...

Extrakce osmičky

Dobrý den, před dvěma dny (v úterý ráno) jsem byla na extrakci dolní levé osmičky,...

Cena hymenotomie

Dobrý den, chci se zeptat, za jak dlouho po hymenotomii bych mohla mít pohlavní...

Černá skvrna na kůži palce

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně černě zbarvené skvrny na spodní...

Pupínke na penisu

Dobry den mam takovy problem pred 3 tydny se mi udelal pupinek na predkozce...

Konzumace plesnivého chleba

Dobrý den, mám trochu zvláštní dotaz ze strachu o zdraví.Omylem jsem snědl...

Borelioza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou referenční hodnoty protilátek typu...

Postižení cév

Dobrý den, už před několika lety jsem si všiml, že obvykle mám levou ruku...

Podvrtnutá krční páteř

Dobrý den, Před cca 10 dny mi byla diagnostikována podvrtnutá krční páteř ....

Refluxní obtíže, bolesti břicha

: Dobrý den, je mi 33 let a léčim se na gastroenterologii, s gastroezofagalnim...

Již druhý den mám puls docela vysoký

Dobrý den, již druhý den mám puls docela vysoký.. pohybuje se dnes kolem 88...

Vysazení antikoncepce

Dobrý den, v prosinci jsem vysadila antikoncepci. V lednu jsem již dostala menstruaci,...

Plané neštovice

Dobrý den, prosím o radu, syn je ekzematik, od čtvrtka má neštovice, nemá typický...

Děti poskakovali nahé (na jeho podnet), otec ležal so stoporeným údom

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s chúlostivou otázkou. Mám 40 rokov, partner...

Boulicka nad okem

Dobry den, moc prosim o radu. Za pravim okem na ocnim oblouku asi tri cm od...

Necitlivost palce nohy


Červené fleky na kůži po koupeli

Dobrý den,mám takový problém. Vždy po koupeli,ať už ve vaně,nebo v bazénu se...

Reklama
Zavřít