Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hiv

Imunita Radek 28.10.2015

Dobry den..budu mluvit na rovinu at co nejlepe vystihnu svoji situaci. Pred 12 tydny jsem se se svoji kamaradkou libal a jen ja jsem ji "prstil".. Obcas si kousu nehty a neni vylouceno, ze bych nemel zaderu.Vic nebylo. 13 a 14 tyden jsem bral atb DALACIN A AZYTROMICIN, protoze jsem byl operovan - absces za mandli. Ve 15 tydnu jsem si
udelal test na hiv. Mohu testu verit, nebo mi ho ty atb. posunou? Dekuju

Odpovídá lékař:

MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie‎, Imunologie‎

Dobrý den, užívání ATB na průběh infekce a tvorbu protilátek nemá. HIV je virus, antibiotika na virovou infekci nefungují. Detekovatelné protilátky proti HIV by se měly vytvořit cca za 3 měsíce. Po této době je nutno u HIV negativní osob s rizikem HIV infekce vyšetření ještě jednou zopakovat

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V sobotu 14. tedy 3 dny zpět jsem byla na...

Hiv

Dobry den.moc prosim mam posledni dobou strach ze mam hiv.pred tremi mesici...

HIV

Dobry den, mohou po dvou letech od potencionalni nakazy hiv nebo pohl.nemoci...

HIV


HIV

Dobrý den, je možné, abych 4 -5 týdnů po rizikovém styku začal (teď v červnu)...

HIV

Dobrý den, mám obrovský strach z nákazy HIV před 14 dny jsem byla na testu vyšel...

Hiv

Dobry den, chci se zeptat zda muzu byt ohrozen virem Hiv... Mel jsem pred rokem...

Hiv


HIV

Dobrý den, budu dělat seminární práci na HIV, a tudíž se chci optat, jestli...

Hiv

Dobry den. 13. 12.2015 jsem me ryzikovy pohlavni styk, tyden na to jsem zasel...

HIV

Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou kterou jsem neznal, az na...

HIV


HIV


HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli HIV přenáší pouze nakažená osoba? a...

HIV

Dobrý den,zhruba před 2 měsíci se mi objevila v oblasti ustí moč trubice drobna...

HIV

Pro MUDr.Horakovou Jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim...

HIV

Dobrý den, nechal jsem se testovat na HIV virus po více jak 3 týdnech po nechráněném...

HIV

Dobry den, prosim vas čital som že riziko prenosu HIV z nakazeneho muža na ženu...

HIV


HIV

Dobry den.chcem sa opitat?pred 5 tyzdnamy som mal nechraneni pohlavny aj oralny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kožní obtíže

Dobrý den, objevila jsem ve vlasech hrbolek, foto přikládám a chtěla bych...

Fosfolipidový syndrom

Dobrý den ráda bych se zeptala. Je mi 31 a mám 3letou dceru (přirozené otěhotnění)....

Diazepam u dítěte

Dobrý den, mám tříletého syna u kterého se občas projeví menší zadrhávání řeči....

Nateklá uzlina na levém třísle(bolestivá na dotek,pohyblivá)

Dobrý den Včera jsem si v oblasti levého třísla nahmatal bulku asi uzlina....

Palčivá bolest od levého podpaží podél prsu

Dobrý den, je to asi půl rok zpětně, co mě začalo bolet jakoby od levého podpaží...

Světlejší stolice po braní antibiotik

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je normální, že se u mne cca 10 dní po...

Trichomoniáza

Dobrý den,byla jsem na gynekologii na stěru a ze stěru zjistily,že mám trichomoniázu...

Nadměrné pocení vlasaté části hlavy u dítěte

Dobrý den, chci se zeptat na svého syna 5 let, od mala tpi na pocení, není...

Bolesti pravé paty

Dobrý den.Bolí mi už delší doba pata na pravé noze.Chodit normálně můžu,ale...

Neurol 0,25

Dobrý den, chci se zeptat, jak nebezpečný je lék Neurol 0,25. Užíval jsem jej...

Recidivující zánět zvukovodu

Dobrý den, od srpna se mi neustále opakuje zánět zvukovodu. Po prvním přeléčení...

Praskání v pantech

Dobrý den, již od mládí mně praská v levém pantu (kloubu čelisti). Většinou...

Neplodnost


Boule na lýtku

Dobrý den, Mám zaměstnání, kde stojí spoustu hodin. Někdy jen 7,5, někdy i...

Po artroskopii

Dobry den prajem. Chcem sa informovat ohladom tejto veci. 15.9 som hral futbalovy...

Opožděná menstruace, bolest v podbřišku


Pálení pochvy po sexu!

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat, měli jsme s přítelem sex a den...

Zápach vlasové pokožky

Dobrý den, již od léta mě velice trápí zápach vlasové pokožky. V prvních měsících...

Trichomoniáza

Dobrý den, v případě, že gynekolog provede stěr z pochvy ke kultivaci(té všeobecné,...

Střevní bakterie od partnera?

Dobrý den, je možné, že střevní bakterie, které mám v pochvě i moči na mě může...

Reklama