Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je při kapavce výtok jen při erekci?

Jiný problém Jakub . 29.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné že má kapavka tak lehký průběh že se objevuje spíš pouze při erekci a v bezbarvé podobě (bez zápachu a bolestí), takže jestli to spíše jen s něčím nezaměňuji. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Jakube. Kapavka se projevuje spíš ranním výtokem hnisu (i malého množství- kapky). Při sexuálním vzrušení vylučuje mužská prostata prostatický sekret, kterého funkcí je ulehčit cestu spermatu ven z těla. Takže se nemusíte obávat, jde nejspíše o prostatický sekret, který pozorujete.

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je potřeba použít Postinor?


Je pravděpodobnost otěhotnění ?


Je pravidlo, ze když dostanu zánět do jednoho ucha,musí byt i v tom druhem?


Je pro mě vhodná antikoncepce?


Je pro mě vhodná plastika předního křížového vazu


Je pro mě vhodné posilování?




Je problém v těhotenství, když máme oba krevní skupinu 0+?


Je problem, kdyz se neberou leky po odstraneni cele stitne zlazy?


Je prokázán škodlivý vliv zářivek na vlasy?


Je revmatoidní arthritis vyléčitelná?

Je revmatoidní arthritis vyléčitelná?

Je riziko otěhotnění?


Je rýma příznak hiv?

Ke rýma příznak hiv?

Je sanca, ze sa sietka roztrhla?

Dobry den, ja by som chcela vediet Vas nazor na operaciu pruhu. Otec mal asi...

Je sekce při celkové anestezii bezbolestná?


Je sex důvod ke změně partnerky


Je správný postup urologa?


Je streptokok neškodný?


Je svalová hypotonie léčitelná?


Je svědění způsobeno pouze kvasinkami?

Dobry den, gynekolog mi odmitl udelat ster a kultivaci s tim, ze svedeni, na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×