Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možná impotence?

Sex Jana . 25.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, měla jsem několik partnerů a nikdy nebyl problém s jejich erekcí. Nemusela jsem dělat takřka nic a vždy byli připraveni. Teď mám 4 měsíce nového (24 let) a nedostavila se ani jednou. Dělali jsme už všechno, ale jen se mnou, s ním to bohužel nejde. Proto se prosím ptám, čím by to mohlo být? Je možné, aby v tak mladém věku byl impotentní? Děkuji za odpověď, Jana.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Pokud byl dříve schopen erekce nebo je jí schopen sám v klidu, tak jde téměř jistě o psychicky podmíněnou poruchu. Jestliže tomu tak není, doporučuji navštívit lékaře.

Související dotazy

Impotence
Dobrý den, je možné, aby po přeléčení ureoplasmy...
Impotence
Chci se zeptat z manželovi se nepostavi skoušely jsme...
Impotence
Dobrý den Potřeboval bych poradit.Je to již rok co...
Impotence
Dobrý den, rád bych se informoval ohledně problému...
Anabolické steroidy
Zdravím. Rozhodl jsem se užívat anabolika pro zvýšení...
Zvýšený prolaktin
Dobrý den. Byl mi nalezen zvýšený prolaktin. A nyní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možná celiakie?

Dobrý den, jedná se o mou přítelkyni. Už od dětství je hubená, přitom se v jídle...

Možná cesta nákazy chlamydiemi

Vážený pane doktore, se svým přítelem jsem již po dobu tří let. Do srpna tohoto...

Možná diagnózná či specializace odborníka, na kterého bych se mohl obrátit

Vážený pane doktore, můj problém je následující. jsem vysoký a štíhlý a mám...

Možná encefalitida

Dobrý den, před čtrnácti dny jsem chytla klíště a asi po týdnu jsem dostala...

Možná fimóza


Možná fimóza ?


Možná gravidita

Dobry den chci se zeptat jestli je normalni kdyz jsem si delala teh.testy a...

Možná gynekomastii?


Možná hyperaktivní močový měchýř


Možná hypotyreóza a těhotenství


Možná infarkt


Možná infekce hpv v těhotenstvi


Možná infekce od akvarijních ryb


Možná infekce po bodnutí hmyzem


Možná infekce při Arteoskopii kolene


Možná infekce viru HIV?


Možná kapavka


Možná kombinace léků?


Možná kondylomata


Možná krátká uzdička penisu


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×