Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možná infekce viru HIV?

Infekce Honza 18.7.2015

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na příznaky viru HIV. Před měsícem jsem měl chráněný pohlavní styk se ženou. Orální sex ale bez kondomu a pak se nám při análním styku kondom protrhl, což jsme hned nezjistili. Druhý den se mi objevil (asi po štípnutí hmyzem ) pupínek na ruce, který na dotek bolel a cca týden z něj při mačkání tekla čirá žlutá tekutina. Dva dny po tom co jsem pupínek objevil se mi asi při kontaktu s kůží objevily 4 podobné pupínky na podbřišku, ale byly vždy u pouzdra chloupku a při zmáčknutí se mi z nich dostával hnis podobný klasickému "beďarovi". Po týdnu zmizely a nyní po měsíci tam mám jen červené flíčky (jako by jizvičky) (Nevím jestli pupínky s něčím souvisí). Přesně po 4 týdnech od nechráněného styku jsem měl celodenní velkou fyzickou námahu. Den na to mě bolely únavou všechny svaly a večer jsem byl hodně unavený. Další den jsem cítil trošku bolest v krku, zimnici a současně velikou únavu svalů. Další den jsem šel k obvodní lékařce, v krku bolelo už víc, bylo tam lehce bílo, horečky nebyly, jen 37,7 a ta mi na CRP změřila hodnotu 27. Nasadila mi ATB Ospen 1500. Po 5 dnech už krk vůbec nebolí, jen je když vstanu taková celková únava těla. Pocit horkosti... ale teplota je 36,9. Včera se mi také na žaludu objevily malé pupínky. Nebolí, nesvědí... jen tam jsou. Chtěl jsem se zeptat, zda může jít o nákazu HIV, nebo je to běžné.Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Pupínky zobrazené na fotografii nepatří do projevů infekce HIV. Pokud máte pochybnosti o možné nákaze, nechte si prosím provést testy na HIV (praktický lékař, hygienická stanice nebo infekční, případně dermatovenerologická ambulance).

Související dotazy

Prenos viru HIV
Dobry den,chci se zeptat,zda je mozne,aby se vir HIV...
Přenos viru HIV
Dobrý den, chci se zeptat, jak velké množství krve...
Pravděpodobnost přenosu viru HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na takovou statistickou...
HIV infekce
Dobrý den, včera jsem Vám pokládala následující dotaz...
Infekce HIV
Dobrý den, mám 8,5měsíčního syna a vím o sobě, že jsem...
Infekce HIV
Dobrý den, mé jméno je Jiří. Chtěl jsem se zeptat....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možná hrozí zánět slinivky


Možná hyperaktivní močový měchýř


Možná hypotyreóza a těhotenství


Možná impotence?


Možná infarkt


Možná infekce hpv v těhotenstvi


Možná infekce od akvarijních ryb


Možná infekce po bodnutí hmyzem


Možná infekce při Arteoskopii kolene


Možná infekce tasemnicí?

Dobrý den, ve stolici jsem našel světlé vroubkované ploché části jakoby kůže,...

Možná interakce léků a potravinových doplňků


Možná interakce/nežádoucí účinek léků

dobrý den. přítelkyně bere toto : Entizol 250mg (po 8hodinách jeden prášek) Macmirol...

Možná interreakce sertralinu a infuzní terapie s tationilem

Dobrý den, chci se prosím zeptat. Kvůli chronické bolesti svalů zad a mezižeberních...

Možná kapavka


Možná kombinace léků?


Možná kondylomata


Možná krátká uzdička penisu


Možná léčba


Možná mononukleóza?


Možná monoukleoza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úzkostná porucha, nutkavé myšlenky, závratě, rezignace


Vysoké CRP


Zablokovaná žebra

Dobrý den, jsem již zoufalá a tak pátrám neustále na internetu,jak odstranit...

Již 4,5 let jsem nebyl u zubaře

Dobrý den, již 4,5 let jsem nebyl u zubaře a nyní mě stav mých zubů dohání...

Těhotenství a polygynax

Dobrý den, jsem v 16.týdnu těhotenství a na poslední kontrole mi lékařka diagnostikovala...

Pocit na zvracení po cigaretě

Dobry den,mam takovy zvlastni problem. Jsem kurak a je to par dni co jsem se...

Zvětšená uzlina

Dobrý den, chtěla jsem se poradit, zda mám nějakým způsobem řešit následující...

Kortikoidová injekce

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda kortikoidová injekce, kterou píchli...

Zavádění kapsle na výtok

Dobrý den,mám takový prblém. Včera jsem si zavedla do pochvy pomocí aplikátoru...

Bolest čelisti po extrakci 8mičky vpravo

Dobry den. V pondeli 7.11. Jsem byl na trhani 8cky vpravo dole. Zub mi extrahovali...

Jak obnovit chuťové buňky

Dobrý den,měla jsem před rokem úraz hlavy a přestala jsem cítit. Necítím ani...

Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, dostat měsíční krvácení...

Červené skrvny na měkkém patře, "lupání" v krku...

Dobrý den, na jaře 2006 jsem prodělala zánět průdušek a následnou angínu a od...

Vysoký tlak po jídle

Dobrý den, už cca půl roku mám čas od času zvýšený tlak a zrychlenou srdeční...

Vyrážka na předloktí

Dobrý den, Před čtyřmi dny se mi objevila tato vyrážka na rukou. V lékárně mi...

Zarudlý penis

Dobrý den uz nejakou dobu pozoruju na penisu zarudnuti nekdy min nekdy vic jen...

Kontrastní látka a ledviny, souvislost PH moči a funkce ledvin

Muž, 54 let. Dosavadní diagnóza - středně závažná nedomykavost aortalní chlopně,...

Bolest při sexu+orgasmus

Dobrý den jmenuji se Michaela a je mi 16. Nedávno jsme začala mít sex se svým...

Warfarin a vitamíny a léky na bolest


Nepravidelná menstruace

Dobrý den. Přestala jsem v lednu kouřit a od tě doby mě trápí dlouhá měnstruace....

Reklama