Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Hana . 6.11.2015 redakce uLékaře

Dobrý den. S manželem se snažíme o miminko. Beru Clostilbegyt (3.-7.den MC) a Orgametril (18.-25. den MC). Dnes, tj. 11.den MC jsem šla na ultrazvuk, jak to vypadá. Folikul má 20 mm, ale výšla sliznice je s bídou 4 mm. Prý je to málo. Jsou 4mm v 11. dnu MC opravdu málo? Kdy by v mém případě mělo dojít k ovulaci (a je jisté, že k ní opravdu dojde)? Předem moc děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Ano 4 mm jsou pro uhnízdění dost málo, ale za 4 dny ještě povyroste, jde o efekt Clostilbegytu, ovulace cca za 2 dny, ale 100% jistota to není. S pozdravem dr.Lidák

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené uzliny v břiše


Dlouhodobá rýma

Dobrý den, je mi téměř 18 a mám dlouho rýmu, mám ji třeba týden a není úplně...

Bolesti pravého ucha po skoku do vody

Dnes jsem skocil do vody a pri dopadu a naslednem ponoreni do vody me pichlo...

Arytmie, tachykardie


Výplach pochvy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vám položila dotaz. Bylo mi doporučeno provádět...

Křeče v lýtku


Bílá tečka na jazyku

Dobrý den, asi rok, možná i více, jsem měl malinkou bílou tečku na jazyku,...

MUDr. Michal Farský

Zubní ordinace

MUDr. Luděk Vláčel

Praktický lékař pro dospělé

Menstruace a štítná žláza


Bolesti na právé straně břicha

Dobrý den,mám delší dobu bolesti na pravé straně břicha cca.měsíc,jsem unavená...

Bílá skvrna na dásni


MUDr. Václav Pecháček

Cévní a interní ambulance

Devět tipů, jak ulevit srdci v parném letním dni

Léto je fajn, ale pro kardiaky mohou vysoké teploty znamenat určité riziko....

Plod bez pohybu

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství a od včerejška necítím pohyby.

Boreliosa


Tmavá stolice v těhotenství


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×