Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost otěhotnění

Gynekologie Hana 1.8.2016

Dobrý den,
měla jsem 10 měsíců zavedené tělísko Jaydess, 25.7. jsem si ho nechala vyjmout, mentruace se zatím nedostavila, jenom drobné spineni, pravděpodobně z důvodu celého zákroku. Můj dotaz je takový, jaká je pravděpodobnost, ze bych kvůli nechranenemu styku, který byl 28.7. mohla otěhotnět? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, pravděpodobnost je nízká, ale nikdy nelze vyloučit. Pokud byste měla velké zpoždění, udělejte si těhotenský test. Hezký den.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění

Dobrý den, je možné otěhotnět kdyby přítel měl na prstech sperma nebo kapky...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, Mám dotaz ohledně těhotenství. Přesně před týdnem jsme měli s...

Možnost otěhotnění

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechraneny sex ve 3den...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. Před necelým týdnem jsem měla pohlavní styk, byl nechráněný. Přítel...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilom a dobrala jsem v sobotu 12.5.2018 večer...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, abych otěhotněla, když můj přítel...

Možnost otěhotnění

Zemřela nám 16 letá dcera. S manželem, kterému je 48 let , to bylo jediné dítě....

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost otěhotnění hned po vysazení...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, předevčírem a včera jsem měla nechráněný sex,ale partner ejakuloval...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. S manželem se snažíme o miminko. Beru Clostilbegyt (3.-7.den MC)...

Možnost otěhotnění

Dobrý deň, Večer sme mali s priateľom nechránený sex ale vždy sa urobí mimo...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám takový problém dneska mi doktor zjistil zánět průdušek. Beru...

Možnost otěhotnění

Dobry den, Mela sem prvni MS 10.8., nechraneny pohlavni styk byl v noci mezi...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera 27.3. jsem měla pohlavní...

Možnost otěhotnění

V pondělí 24.8 jsem byla na gyn. Prohlídce s tim ze mam 43Dc( u mne bohužel...

Možnost otěhotnění

Dobry den, je velke riziko otehotnenia v tomto pripade? Pocas predohry sa dostali...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. Má přítelkyně bere již měsíc antikoncepci "Sylviane". Chtěl bych...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám jeden určitý problém a nevím jak to vyřešit.Ještě nikdy jsem...

Možnost otěhotnění

Dobrý den je mi 15 let, s přítelem nespím a ani nedošlo k pohlavnímu styku či...

Možnost otěhotnění

Dobrý den,je mi 15 let,beru antikoncepci od 26.3.2015.S mým přítelem jsem poprvé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Natržená uzdička

Dobry den, domnivam se, ze se mi pri sexu natrhla uzdicka, respektive mi prijde,...

Menstruace a případné těhotenství


Patní ostruha


EUPHYLLIN CR N 100, CIFLOXINAL a PARALEN

Dobrý večer, mám dotaz? Mám předepsané prášky EUPHYLLIN CR N 100 a CIFLOXINAL....

Zvětšená uzlina v třísle

Dobry den. Mam na právem stehně u třísla měníš bulku kterou nahmatám. při stisknutí...

Nespavost

Dobrý den, je mi 30 let a již zhruba 6 až 7 měsíců bojuji s nespavostí, manželka...

Mokvající bodnutí hmyzu

Dobrý den, rád si vyjíždím do přírody na kole a pokud je krásné počasí, tak...

C páteř

Dobrý den, pane doktore mám po vyšetření CT mám o 4-5mm vychýlené plotýnky a...

V ejakulátu mám krev

Je mi 74 let ,v ejakulátu mám krev do hnědá někdy hodně jindy méně,ale již...

Bolest pokožky hlavy

Dobrý den, bolí mě už asi měsíc pokožka hlavy. Ne po celé ploše, ale jen kousky,...

Nepravidelná menstruace

Dobrý den, je mi 23 let a mám velmi nepravidelnou menstruaci, která třeba i...

Bolest kolene

Dobrý den, je mi 14 let a sportuji 4* až 5* týdně. Hraji házenou a volejbal,...

Konizace čípku

Dobrý den, v dubnu mám jít na konizaci a bylo mi řečeno, že po zákroku mám...

Jizva na žaludu

Zdravim. Mel jsem chlamidie. (Nyní jiz ne.) Poranil jsem si nechtene jedno...

Cysta vaječníku

Dobrý den, byla jsem na preventivní kontrole u gynekologa. Řekl mi, že mám...

Bolest a otok patra


Boule na hlave

Dobry den. Je mi 15 let a na zadni straně hlavy, asi 5cm od krku se mi pred...

Bolest a otok kolene

Dobrý den, zhruba před 2-3 měsíci jsme měla problém s kolenem po vyšetření...

Píchání v pravém boku

Dobrý den, už asi měsíc me jednou za čas začne pichat v pravém boku těsně pod...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku


Reklama
Zavřít