Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může být těhotná?

Gynekologie Lukáš 13.3.2011

Dobrý den, nejsme si jisti zda může být partnerka těhotná. Použili jsme kondom, ale nebere prášky.A před ejakulací jsem penis vytáhl z partnerčiny pochvy. Je možne že by mohla být těhotná?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den,pokud nedošlo k nehodě a kondom nebyl porušený, nedošlo k ejakulaci v pochvě, tak n...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Myslíte, že bych mohla být těhotná?
Krásný den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Zhruba...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Nadýchala se postřiku proti škodcúm, těhotná
Dobry den, dnes jsem z testu zjistila ze jsem tehotna,...
Mám pocit že sem těhotná
Před měsícem sem se vyspala s kamarádem. Nevím proč...
Můžu být těhotná?
Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být nález na MR zkreslený kvůli tomu, že jsem měla udělaný špatně culíku a tlačil mě?

Dobrý den, dělali MR pátéře ( klasická po roce kvůli RS) je tam nález. Může...



Může být pocit tlaku v lýtku příznakem RS?

Dobrý den, může být příznak rs když mě při chuzi tahá v lytku a cítím v něm...

Může být příčinou nesnášenlivosti česneku nebo cibule parazit?


Může být přítelkyně těhotná?

Dobrý den, mám dotaz. Přítelkyně bere už měsíc hormonální antikoncepci (Její...

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Může být reálně test opravdu již pozitivní?




Může být těhotna


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být toho známkou HIV?


Může být v mých střevech nějaké riziko?


Může být vaginální výtok způsoben tím, že jím hodně sladkého?


Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může celková anestezie způsobit nepravidelnou menstruaci?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli celková anestezie může způsobit nepravidelnou...

Může cévka bolet?
