Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může celková anestezie způsobit nepravidelnou menstruaci?

Gynekologie Lenka 15.6.2020

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli celková anestezie může způsobit nepravidelnou menstruaci. Moje menstruace před anestezii byla pravidelná. Ale po ní to je že mám menstruaci 2-3 dny a za týden 4-5 dní. Už je to tak 5 měsíců.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, řekla by jsem, že možná tak v měsíci, kdy jste absolvovala celkovou anestezii, tat...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Celkova anestezie
Dobry den, rada bych se zeptala jak presne probiha...
Nepravidelnost menstruace
Dobrý den, v srpnu 2014 mi byla zavedena Mirena...
Celková anestezie
Dobrý den, po vyšetření krve mi lékař sdělil, že bude...
Nepravidelnost menstruace
Dobrý den. Je mi 19 let a vždy jsem měla problémy...
Celková anestezie
Dobrý den, pro svou diplomovou práci bych potřebovala...
Nepravidelnost menstruace
Dobrý den řesim problém s vynechanim menstruace. Testy...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být toho známkou HIV?


Může být v mých střevech nějaké riziko?


Může být vaginální výtok způsoben tím, že jím hodně sladkého?


Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může častější stolice snížit účinnost ha?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k oplodnění?

Měl na penisu preejakulát a obrátil naopak kondom který zkusil nasadil, samozřejmě...

Může dojít k přenosu pohlavní choroby tímto způsobem?


Může dostat pohlavní nemoc?


Muže Dostinex zpusobovat depresi


Může gynekolog zalhat?
