Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může být vaginální výtok způsoben tím, že jím hodně sladkého?

Gynekologie Věra 11.11.2007

Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli vaginální výtok může být způsoben tím že jím hodně sladkého?Už od dětsví trpím na vaginální výtok.Vyzkoušela jsem snad všechny prostředky na vyléčení, které mi předepsal můj gynekolog, ale stále se mi to vrací.Poradíte mi co mám dělat?Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Věro, soubor bakteriálních druhů, kteří za běžných podmínek osidlují sliznici ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vaginální výtok způsobený sladkým jídlem?
Dobrý večer, chtěla jsme se zeptat jsestli vaginální...
Vaginální výtok způsobený jeením sladkých pokrmů?
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli vaginální výtok...
Vaginální výtok
Dobrý den touto pisemni formou se chci zeptat jestli...
Nazelenalý výtok
Dobrý den, koncem roku mne chirurgicky odstraňovali...
Vaginální hlen
Dobrý den, za celý svůj život jsem neměla obtíže jako...
Bolest prsou, vaginální výtok, bolest břicha
...Chtěla jsem se zeptat,už cca půl roku mam salbý...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Může být reálně test opravdu již pozitivní?




Může být těhotna


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být toho známkou HIV?


Může být v mých střevech nějaké riziko?


Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může být z drog problém


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může celková anestezie způsobit nepravidelnou menstruaci?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli celková anestezie může způsobit nepravidelnou...

Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může častější stolice snížit účinnost ha?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k oplodnění?

Měl na penisu preejakulát a obrátil naopak kondom který zkusil nasadil, samozřejmě...