Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může být z drog problém

Gynekologie Aknah 4.12.2015

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký vliv mají pravidelné užívání pervitinu tři měsíce respektive každý den na problémy okolo intimní partie například - záněty močového měchýře , svedive výtoky. A přítel když má semnou pohlavní styk tak sem zaregistrovala například když mi to stéká do krku uspokojovala jsem přítele oralne a pak styk a na žaludu se mu udělala červená vyrážka a svědění ale jen občas. Může to být reakce na sliny a obsah v nich?? Nebo opravdu můžu mít gynekologické problémy z užívání pervitinu nosem? Omlouvám se za nejspíš zmatenou zprávu a předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Pervitin by přímo na pohlavní cesty vliv mít neměl,ale spíše způsob života který se s prav...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Drogy
Dobrý den, mám dotaz ohledně krevních testu na vsechny...
Droga v moči
Dobry den, je mozne mit pozitivni test na anfetamin...
Stav po trombóze, nitrožilní aplikace drog
Dobry den. Pred rokem me zacala otekat leva noha .sla...
Drogy
Dobrý den. V pátek jsem poprvé vyzkoušel marihuanu....
Aplikace drogy a její následky
Prosim vás co to může být a jak moc je to vážné??Udělalo...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny



Může být těhotna


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být těhotná?


Může být toho známkou HIV?


Může být v mých střevech nějaké riziko?


Může být vaginální výtok způsoben tím, že jím hodně sladkého?


Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Může celiakie působit obtíže v horních cestách dýchacích?


Může celková anestezie způsobit nepravidelnou menstruaci?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli celková anestezie může způsobit nepravidelnou...

Může cévka bolet?


Může časté noční močení ovlivnit Paralen 500 ?


Může častější stolice snížit účinnost ha?


Může člověk z bezvědomí bez lékařské pomoci nabýt vědomí?


Může desetileté dítě dostat impotenci?


Může dojít k oplodnění?

Měl na penisu preejakulát a obrátil naopak kondom který zkusil nasadil, samozřejmě...

Může dojít k přenosu pohlavní choroby tímto způsobem?


Může dostat pohlavní nemoc?
