Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může zánět v oblasti pochvy oddálit menstruaci?

Gynekologie Jana 24.6.2019

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, muže zánět v oblasti pochvy oddálit menstruaci ?

Měla jsem nechráněný pohlavní styk 2dny před menstruaci a stále menstruace se nedostavila. Tehotensky test jsem zkoušela a negativní. Po pohlavním styku jsem mírně krvácela a i druhy den jsem mírně krvacela.

Při pohlavním styku jsem měla časté svědění a pálení a při zasunu přirození i bolesti. K tomu jsem měla žlutobílý výtok.

Dostala jsem od gynekologa před měsícem lék jenamazol 2% do dnešního dne jsem ho nepoužila.

Mám spíše obavy proč se stále nedostavila menstruace.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, probíhající zánět v oblasti genitálu může provokovat mírné změny v charakteru...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zánět pochvy a menstruace
Dobrý den koupila jsem si na zánět pochvy canesten...
Chtěla jsem si oddálit menstruaci
Dobrý den, chtěla jsem si oddálit menstruaci a začala...
Potřebovala bych oddálit menstruaci.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, snažíme se s přítelem...
Pálení pochvy
Dobrý den, už od začátku ledna mám problém s pálením...
Zánět pochvy
Dobry den, od vcerejsiho vecera pozoruji rybi zapach...
Zánět pochvy
Dobrý den mohu použít rosalgin výplach a následně zavést...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může vést antikoncepce k nenávratné neplodnosti?


Může vést látka aluminium zirkonium k rakovině prsu?


Může vynechat MS po zánětu močového měchýře?


Může vyvrtnutý kotník způsobit trombozu


Může vzniknout astma po léku proti astmatu?


Může WOBENZYM pomoci v léčbě kompresivních fraktur?


Může za chronické záněty ledvina?


Může za to narkóza?


Může za to rtuť?


Může za všechno spasmus v iliopsoasu?


Může způsobit COMBIGAN (dlouhodobě kapaný do oka) zánět jícnu?


Může způsobovat extrasystoly nedostatek minerálů?


Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Muže žena otěhotnět po lekarkich pijavkach

10 let se snazim otehotnet mam 2 deti a mela sem operaci 2 po ciste a tet 10...

Můžeme se tím otrávit?

Dobrý den, připravovala jsem waffle a chtěla jsem přístroj potřít olejem a neuvědomila...

Můžete mi doporučit kvalitního zubaře a dentálního hygienistu v okolí Prahy 6?

Dobrý den, můžete mi doporučit kvalitního zubaře v okolí Prahy 6, který přijímá...

Můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře?

Dobrý den, můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře? Indikace: Provedení T2W...

Můžete mi poradit Vašim názorem zda se jít vyšetřit či nikoli

Dobrý den. Bývalá partnerka my nedávno zdělila že její staronový přítel má asi...

Můžete mi poradit, jestli je to alegická reakce na ATB?

Vyrážka po ATB, jak léčit? Dobrý den, beru ATB Amoksiklav a nyní se mi na dlaních...

Můžete mi poradit?
