Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může za to narkóza?

Mozek a nervy Petra 25.1.2012

Dobrý den, měla bych začít tím, že žiji v Anglii, kde se člověku normální zdravotní péče nedostane. Před rokem mi pod celkovou narkózou vytrhli spodní zuby moudrosti. Pan chirurg mi řekl, že to byla velice obtížná procedůra, kořeny byly zakroucené v kosti. Bohužel mi při operaci podráždili/poškodili nerv, takže jsem skoro půl roku necítila bradu, spodní ret a po roce mám citlivost zpátky tak na 70%. Druhý den po zákroku mě šíleně boleli oči, vadilo mi denní světlo a objevilo se mi v očích moře zákalků. To trvalo několik dnů, zákalky zůstali a stále jich přibývá. Ke všemu se přidalo zrnité vidění (visual snow), záblesky v očích, ztráta ostrého vidění jen po pár sekundách soustředění, zorné pole se třepe když jím, chodím ... dělá se mi z toho zle jako na lodi. Přidaly se zalehlé uši, zvonění a tlak v uších, bolesti hlavy, zad a krku, tik v očním víčku a v uchu, ostré píchání po celém těle, křeče v krku a uších, závratě, alergie, bolesti kloubů, mravenčení v rukou a nohou, pálení kůže, svědění, je mi neustále zima, cítím se slabá a unavená. Dva měsíce po operaci jsem měla sníženou citlivost kůže, nebyla jsem schopná poznat teplotu vody, necítila jsem pořádně bolest a citlivost genitálií byla skoro nulová. Pan neurolog se mnou po 5ti minutách vymetl s tím, že se potřebuju uklidnit. Obvodní lékař mi neustále cpal antidepresíva. Po dlouhých měsícíh hledání jsem konečně našla "normální" paní doktorku, která mě poslala na oční, CT hlavy v pořádku, MRI čelistních kloubů (mírná hypermobilita) a MRI krku (výrustek na C7, C5/C6 bulging disc) taky na krevní lesty na Lyme. Výsledky ukázaly IgM negativní, IgG positivní. Paní doktorka mi vysvětlila, že jsem boreliózu měla, ale momentálně není aktivní. Je možné, že došlo k podráždění/poranění centrálního nervového systému během narkózy? Předem děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, možné to sice je, ale to se zpětně již s určitostí nedozvíte....,jsou také mož...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Narkóza
Dobrý den jsem v invalidním důchodu na nervy a beru...
Epilepsie a narkóza
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám jít na chirurgický...
Narkóza a dýchání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento problém....
MODRÁNÍ DÍTĚTE PŘI BOLESTI A NARKOZA
DOBRÝ DEN! MOJE DVOULETÁ DCERKA, NĚKDY PŘI NÁHLÉ BOLESTI...
Narkoza
Prosim mam vysoky tlak lečeny leky a važim 150kg..mam...
Narkóza (operace prsu) a zpožděná menstruace
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Minuly čtvrtek jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může tohle způsobovat blokace?

Dobrý den, je mi 30 let,žena. Můj problém začal zhruba 23.dubna tohoto roku,...

Může toto souviset s vysazením antikoncepce?

Dobrý den, minulý týden jsem vysadila HA, kterou jsem užívala asi 6 let...

Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Může vést antikoncepce k nenávratné neplodnosti?


Může vést látka aluminium zirkonium k rakovině prsu?


Může vynechat MS po zánětu močového měchýře?


Může vyvrtnutý kotník způsobit trombozu


Může vzniknout astma po léku proti astmatu?


Může WOBENZYM pomoci v léčbě kompresivních fraktur?


Může za chronické záněty ledvina?


Může za to rtuť?


Může za všechno spasmus v iliopsoasu?


Může zánět v oblasti pochvy oddálit menstruaci?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, muže zánět v oblasti pochvy oddálit menstruaci...

Může způsobit COMBIGAN (dlouhodobě kapaný do oka) zánět jícnu?


Může způsobovat extrasystoly nedostatek minerálů?


Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Muže žena otěhotnět po lekarkich pijavkach

10 let se snazim otehotnet mam 2 deti a mela sem operaci 2 po ciste a tet 10...

Můžeme se tím otrávit?

Dobrý den, připravovala jsem waffle a chtěla jsem přístroj potřít olejem a neuvědomila...

Můžete mi doporučit kvalitního zubaře a dentálního hygienistu v okolí Prahy 6?

Dobrý den, můžete mi doporučit kvalitního zubaře v okolí Prahy 6, který přijímá...

Můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře?

Dobrý den, můžete mi objasnit výsledek z MR C páteře? Indikace: Provedení T2W...