Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Může způsobovat extrasystoly nedostatek minerálů?

Srdce a cévy Jana . 27.1.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co způsobuje tzv. extrasystoly a tachykardii. Extrasystoly mě trápí už několik měsíců a každý den i několikrát za sebou, třeba i 5x, je to na zbláznění a ničí mi to život. Nikdy nepanikařím, jsem v klidu, ale neodeznívají. Žádné psychické problémy nemám, lékař mi řekl, že srdce je zdravé. Mimochodem jsem přecitlivělá na lepek a laktózu. Ale vyhýbám se tomu. Může to mít souvislost s tímhle? A zjistili mi nedostatek minerálů a nasadili mi Cardilan, ale po dalších testech jsem měla minerálů ještě méně, což je dost zvláštní. Je možné, že je něco s ledvinami? Přece tam se zpracovávají minerály. Občas pozoruji, jakoby mě někdo ledviny tzv. "ždímal" jaká je to bolest, ale ta po chvíli odezní. Se srdcem jsem problémy nikdy neměla. Ještě beru betablokátor, ale nezabírá. Prosím o radu, dá se to nějak vyléčit?

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, estrasystoly jsou předčasné stahy srdce, mají je všichni lidé, ale někteří je pociťují. Nejde o onemocnění, ale fyziologickou normu. Píšete, že vyšetření srdce již proběhlo. Někdy jsou extrasystoly způsobené nižší hladinou draslíku, proto je nutné ho dodávat. Mladší ženy mají sklon k nižším hladinám draslíku a nejsou nemocné. Je vhodné dodržovat dostatečný pitný režim, dostatek ovoce, kompotů. Pokud berete betablokátor a nezabírá, bude vhodné zvážit anxiolytika. Někdy jde o vnitřní úzkost, která se takto projevuje.

Související dotazy

Může způsobovat extrasystoly nedostatek minerálů?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co způsobuje tzv....
Extrasystoly
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda mohou extrasystoly...
Extrasystoly
Extrasystoly. Dobrý večer. Po letech se mi vrátily...
Extrasystoly
Dobry den, mam dotaz na extrasystoly. Mam obdobi, kdy...
Extrasystoly
Dobry den chcem sa informovat ohladom preskakovania...
Komorové extrasystoly, jak se jich zbavit
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, již dva roky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může vést látka aluminium zirkonium k rakovině prsu?


Může vynechat MS po zánětu močového měchýře?


Může vyvrtnutý kotník způsobit trombozu


Může vzniknout astma po léku proti astmatu?


Může WOBENZYM pomoci v léčbě kompresivních fraktur?


Může za chronické záněty ledvina?


Může za to narkóza?


Může za to rtuť?


Může za všechno spasmus v iliopsoasu?


Může způsobit COMBIGAN (dlouhodobě kapaný do oka) zánět jícnu?


Může zubař nevidět na rentgenu zubní kaz?


Muže žena otěhotnět po lekarkich pijavkach

10 let se snazim otehotnet mam 2 deti a mela sem operaci 2 po ciste a tet 10...

Můžete mi poradit?


Mužete mně proim doporučit nějakeho odborneho lekaře na vyšetřeni ?

Dobrý den !Měla jsem bušeni na hrudi,lekař mně dal egilok.Ten beru již dva roky.Nilkdy...

Muži a rakovina děložního čípku


Mužnější rysy


Můžou antibiotika opozdit menstruaci


Můžou antibiotika zeslabit menstruaci?


Můžou být závratě od zad???


Můžou globule s framykoinem poškodit kondom?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Změna antikoncepce


Bolest v podbřišku


Kýcháte po ránu? Možná za vašimi obtížemi stojí nezvaní spolunocležníci

Budíte se každé ráno s ucpaným nosem a pocity podrážděného krku? Za vaše ranní...

MUDr. Hana Zemánková

Praktický lékař pro děti a dorost

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Funkční průjem

Dobrý den, mám dotaz, neustále trpím s problémy se zažíváním, pravidelné časté...

Sexuální apetit

DObrý den, Je mi 16 (skoro 17) a mám problém. Vůbec nemám chuť na sex. Mám...

Koleno, nález na MRI

Dobrý den, dnes mi přišli výsledky z magnetické resonance a mám tam napsané...

Suchý kašel u dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat syna (2roky) už pul roku trápí často se opakující...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bolest v pravém podbříšku


Změna viskozity spermatu při varikokéle

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v poslední době pozoruji že me sperma vytváří...

Artritida

Dobrý den, poslední dobou mívám stěhovavé bolesti kloubů. Začalo to kotníky,...

Odstranění štítné žlázy - padání vlasů

Dobrý den, jsem po totálním odstranění štítné žlázy. Datum operace 11.05.2015....

Červené fličky a skvrny na žaludu - dlouhodobě

Dobrý den, čas od času se mi na žaludu vyskytnou červené skvrny, jako na fotografii....

Měl vždy hodně spermatu


Krev v moči, bolest v oblasti ledvin

Dobry den, ctvrtym dnem mne boli stridave obe ledviny. Bolest je silna, siri...

Poruchy řeči

Postižení řečových funkcí je časté u cévních mozkových příhod. Může však nastat...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×