Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pravděpodobnost těhotenství

Gynekologie Marketa 13.6.2017

Dobry den. Snazime se temer 4 roky o druhe dite.podstoupila jsem 4 iui. Krome delsiho delozniho hrdle nam nebyly zjisteny zadne prekazky. Ovulovala jsem dle BT a ovu testu 24.5. Normalne mivam LF 11 dni,ale tentokrat prisla ms 9 DPO. Jeste prvni den MS jsem si udelala tt a byl negativni.MS probehla v bezne sile i delce( 3 dny krvaceni,ctvrty den lehounke spineni). Po konci ms jsem zacala opet merit BT a delat ovu testy. 6DC teplota povylezla na poovulacni teploty,ovulacni test byl pozitivni proto jsem udelala tehotensky test a byl pozitivni. Od te doby testy pomalu sili.bolesti zadne nemam,nekrvacim,citim se dobre. K lekari jsem objednana,ale bojim se,aby neslo o mimodelozni,pripadne ze pri ms neodeslo vse tak jak melo. Muze se i presto jednat o tehitenstvi,nebo.mam mit obavy? Dnes bych mela byt 19 dni po ovulaci. Dekuji za nazor

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Markéto, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku gynekolo...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
pokud je test positivní pak se s největší pravděpodobností jedná o gravidit...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pravděpodobnost těhotenství
Dobrý den, Před skoro třemi dny jsme s přítelem...
Pravděpodobnost těhotenství
Dobrý den, je mi 17. Beru 2. plato mé vůbec první...
Pravděpodobnost těhotenství
Dobry den. Dva mesice jsem uzivala clostilbelgyt minuly...
Pravděpodobnost těhotenství
Dobry den Dnes je to 6den co jse mi nedostavily mesicky,a...
Pravděpodobnost těhotenství
Dobrý den, vím že jsem na toto téma psala mnohokrát,...
Pravděpodobnost těhotenství
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravděpodobnost problému se štítnou žlázou


Pravděpodobnost přenosu HIV


Pravděpodobnost přenosu pohlavní choroby při orálním sexu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velká je pravděpodobnost přenosu pohlavní...

Pravděpodobnost přenosu viru HIV


Pravděpodobnost rakoviny


Pravděpodobnost rozvoje 2. fáze encencefalitidy a zánětu mozkových blan


Pravděpodobnost snížení ochrany


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. V sobotu 17.9.2016 jsem dostala...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobry den beru ha jangee a beru ji uz pul roku v kuse bez pauzy delam si ji...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, měl jsem par dni po sobě nechráněný styk. Vždy max jeden za den....

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, od ukončení 6nedělí beru antikoncepci azalii. MS jsem dostala asi...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, je mi 19 let, chci se zeptat: brala jsem antikoncepci 3 měsíce a...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, o víkendu jsme měli s přítelem sex dvakrát za sebou (vždy s kondomem),...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den. Chci se poptat, za je to možné, mám 17 let , 20.dubna menstruace,...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, Před skoro třemi dny jsme s přítelem měli sex. Použila jsem 5...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den,dnes sem začala slabé krvcet ale mám to o 12dni dříve a nevím čím...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Brala...