Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Stres

Psychika anna 14.10.2018

Dobrý den.
Jsem 4 měsíce od operace chlopně.Před týdnem jsem měla holdra bylo mi řečeno že je vše v
pořádku,na echo mám jít až příští rok červnu. ber léky--warfarin5mg.,concor5mg.,atoris20mg.
prestance 10/5 to vše jednou denně.pak beru spasmed 15 2krát denně na udržení moče.po operaci jsem se začala
bát nemocí až panickým strachem,jsem také nervní.moje paní doktorka mi naordinovala cipralex10mg. a lexaurin3.ber to už 4 měsíce trochu to pomohlo,ale začne mi bušit srdce a zvýší se mi tlak i tep.
Jsem unavená bolí mě svaly. děkuji za odpověd. Anna

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Vaše léčba je správná. Na srdíčko užíváte zcela běžné léky, rovněž volba Cipralexu a Lexaurinu je v normě. Kontrola ECho u kardiologa 1x za rok je běžný postup. Ve vašem dotazu chybí otázka, na co se ptáte. Po takovéto operaci je zcela běžné, že pociťujete únavu, je to pouhé 4 měsíce. Začněte dbát na správnou životosprávu, každý den dbejte na pohyb. Jakýkoliv, vhodná je chůze, plavání, cvičení. Uvidíte, že za půl roku vám bude lépe a i Cipralex zabere s větším efektem. S pozdravem Dr. Janoušková

Odpovídá lékař:

Mgr. Lada Skulilová

Specializace: Hypnoterapie, Psychologie, Psychoterapie Pracoviště: Soukromá psychoterapeutická poradna Lipník nad Bečvou

Dobrý den, se změnami psychiky po operaci, resp. po absolvování narkózy se setkáváme. Vaše psychofarmaka Vás mohou stabilizovat a potíže časem možná odezní. Pro trvalé odstranění pravé příčiny je však potřeba se obrátit k alternativním metodám. Doporučuji na Vaše stavy s bušením srdce a panikou i na další potíže kontaktovat např. zkušeného homeopata, nebo se zajímat o autopatii. S pozdravem Mgr. L. Skulilová

Související dotazy

Stres
Stres - Dobrý den, mám docela skvělého zaměstnavatele....
Stres
Fotky viac Hlavná (bez predmetu) R roderik frederik komu...
Stres
mam dootaz kdyz jsem hodne ve stres tak se uklidnuji...
Stres
Dobrý den, prosím o radu ohledně omdlení a zároveň...
Stres
Dobrý den, vážená poradno, mohli by ste mi vysvětlit...
Stres, probiotika
Dobrý den, prosím, někde jsem četla, že na stres jsou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stres

Dobry den! prosim vas potrebovala by som poradit. som studentkou na vysokej...

Stres

Dobrý den, mám stavy paniky, bezmoci a někdy mám pocit, že se zblázním (31.8....

Stres

Dobrý den, od května jsem s přítelem a měl tu práci v nemocnici v červenci,...

Stres

Dobrý den. Můj problém je že jsem strašný hypochondr a nesnáším to a nevím jak...

Stres

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že při zvýšených náporech na psychiku...

Stres

Dobrý den, jsem student a mám problém se stresem, který mě delší dobu už likviduje...

Stres

Fotky viac Hlavná (bez predmetu) R roderik frederik komu ja pred 1 minútouPodrobnosti Dobry...

Stres

Dobrý den máme úmrtí v rodině potřebuji pár dnů si vzít na uklidnění nějaký...

Stres

Dobrý den, vážená poradno, mohli by ste mi vysvětlit jednu věc. Jdu na zkoušku,...

Stres

Dobry den mam problem s psychykou stale nutkaní na zvraceni většinou po ranu...

Stres

Dobrý den,je mi 15 let.A vždycky když mám bejt vyzkoušená z nějakého předmětu...

Stres

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak stres a nedostatek spánku může poškodit...

Stres

Dobrý den, sedmnáctiletá dcera má problémy s nepravidelnou menstruací, ta...

Stres

Dobrý den. Každý den mám ve škole divné stavy. Začnou se mi potit ruce a nohy,...

Stres

Dobrý den,prosím Vás o radu a pomoc.Myslím si,že màm různé psychické problémy.Nevím...

Stres

Dobrý den Už je to déle co skoro každý den,když se vzbudim je mi blbě.Například,když...

Stres

mam dootaz kdyz jsem hodne ve stres tak se uklidnuji adrenalinovma sportama...

Stres

Dobrý den, v průběhu půl roku procházím stresovou situací co se týká financí....

Stres

Dobrý den. Někdy u mně dochází k akutním stresovým reakcím. Z ničeho nic se...

Stres

Dobrý den. Někdy u mně dochází k akutním stresovým reakcím. Z ničeho nic se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kloubu palce nohy

Dobrý den, je mi 18 a už asi půl roku mě bolí kloub u palce u nohy. Bolest je...

Oční lékař nebo optika?

Dobrý den, nosím brýle a jelikož jsem u svého očního lékaře nebyla hrozně dlouho,...

Bolest pod bradavkou

Více než měsíc mně bolí pod bradavkou levého prsa. Při "žmoulání" bradavky brad....

Píchání koleni při vstávání po sportu

Dobrý den, je mi 20 let a mám delší dobu problémy s levým kolenem. Když mám...

Zažívací potíže

Dobry den, omlouvam se predem za delku meho dotazu. Uz nekolik mesicu mam problemy...

Sundání rovnátek na vl.žádost

Dobrý den, již skoro 3 roky nosím fixní rovnátka. Nevyrostl mi 2.zub (špičák)...

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Zvětšené uzliny

Krásný den,mám 21 měsíců starého chlapečka...Máme problémy s uzlinkami...Několik...

Žlutozelený výtok

Dobrý den, trápí mě žlutozelený výtok, někdy je bílý. Mohlo by to mít nějakou...

Nastipnuty malicek na noze

Dobry den dne 30.11. jsem si nakopla malicek o obkladacky na vane,malicek byl...

Zahlenění, rýma, suchost v ústech

Dobrý deň, Chcem sa opýtať, asi pred 2 týždňami mi začali problémy s hlienami...

Bulka nad pod řitním otvorem

Dobrý den, dnes jsem objevila malou bulku nad řitním otvorem. Pociťuji v téhle...

Nafouklé břicho, únava

Dobrý den, chtel bych se zeptat, pritelkyne posledni dobou trpi na bolesti bricha...

Bolák na ušním boltci

Dobrý den. Udělal se mně na boltci ucha takový malý "neřád". Nemění se, nebolí,...

Antikoncepce a Euthyrox

Mohu brát antikoncepci minisiston když beru léky eythyrox?A chtěla jsem se zepatt...

Červené fleky kůže

Dobrý den, asi před 2.tydny se mi udělali na zádech, břiše a hrudi tyto červené...

Zvýšené jaterní testy


Nález cytologie v těhotenství

Dobrý den, Prosím poraďte. Jsem v 7 týdnu těhotenství a byl mi diagnostikován...

Somatická porucha

Dobrý den, můžu se zeptat co znamená somaticka porucha?? Děkuji za odpověď

Asi rok užívám Detralex

Dobrý den, mám takovou prosbu. Asi rok užívám Detralex. Byl mi nasazen z...

Reklama