Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test a antibiotika

Naty . 21.1.2014

Dobrý den, brala jsem asi 3-4 týdny antibiotika(Entizol, Ciplox, Zitrocin a ještě jeden druh antibiotik - bohužel si již nepamatuji název). Brala jsem je kvůli chlamydiím trachomatis. V červenci 2013 jsem měla rizikový pohlavní styk s mužem, o kterém neznám jeho zdravotní stav, takže od něj jsem nejspíš chytla ty chlamydie, protože s nikým jiným jsem v té době pohlavní styk neměla. Zmiňovaná antibiotika jsem začala brát na konci října a skončila jsem na konci listopadu. Ke konci prosince jsem si udělala i test na hiv v laboratoři a vyšel negativně. Bylo to 5 měsíců od rizika. Nemohly antibiotika a nebo např. nějaké onemocnění např. chlamydie ovlivnit výsledek testu na hiv? Děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud byl rizikový styk v červenci a test byl negativní v prosinci nemusíte mít žádné obavy. Příjemný den

Související dotazy

Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Syfilis, antibiotika, vliv na testy
Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Ovulační testy
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že chceme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test

Dobrý den, chci se zeptat antikoncepci beru pravidelně uz 3 roky, muzu otěhotnět...

Test

Dobrý den. 15.února u mě byla přerušena stimulace(gonal) ,protože jsem byla...

Test

test

Test

Dobry vecer..urobi mi obvodny lekar test na HIV/syfilis ...respektive odoberie...

Test

test

Test

dobrý den

Test

Dobry den ,da se zjistit testem na HIV i Syfilis.dekují

TEST

Test

Test

Dobrý den. Můžete mi prosím Vás poradit? Měla jsem nechráněný orální styk s...

Test 1

Test 1

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hypochondrie


Štítná žláza, operace

Dobrý den, od roku 2009 se léčím se štítnou žlázou, první ult. PL 14.2 LL 7.5...

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám bolesti bederní páteře na pravé straně (nevím jak mám přesně...

Lipoxal extreme II

Dobrý den, mám doatz. Několikrát jsem se pokoušela zhubnout ale nikdy jsem dosáhla...

Zánět močových cest


MUDr. Jana Trucková - Špetová

Odborný interní lékař a endokrinolog

Štípnutí hmyzem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Po štípnutí nějakým hmyzem, nejspíš komárem,...

MUDr. Monika Kotrlá

Dermatovenerologická ambulance

MUDr. Martin Haška

Praktický lékař pro děti a dorost

Křečové žíly zpacifikujte speciálním obinadlem

Křečové žíly jsou poměrně častým onemocněním. Jejich závažnost kolísá od drobného...

Kusy krve sražené při menstruaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Když dostanu menstruaci, tak vždy první...

Onemocnění pohlavních orgánů

"Vliv na chování i sexuální funkce partnera může mít alkohol. Pravděpodobné...

Kyselá chuť vagíny


Aids

Dobrý den , chtel bych vedet kdyz žena provádí krátkou dobu orální sex mužovi...

Biologické hodiny jsou jako dobře seřízený stroj

Proč večer usínáme, proč se ráno zase vzbudíme, kdo řídí naše biologické hodiny...

Cysta na vaječníku, těhotenství, zvýšená hladina CA 125

Dobrý den. Jsem teď ve 12 týdnu těhotenství a už před otěhotněním mi byla nalezena...

Bolest hlavy, ucha

Dobrý den, asi před 14 dny mě začala bolet levá půlka hlavy. Bolí mě i pod levým...

Kamasutra

Láska, sex i vše s ním související nás fascinovalo odjakživa. Dokladem toho...

Kousnutí hmyzem

Dneska jsem přišel z lesa a měl jsem něco černého u levého trisla tak jsem to...

Rýma

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat už delší dobu cca 3 měsíce mám...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×