Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test hcg z krve

Gynekologie karolina . 26.1.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdy je nejdříve možné ode dne nechráněného styku si nechat udělat test hcg z krve aby byla stoprocentní jistota.Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nemá smysl provádět test HCG dříve než v termínu očekávané menstruace. Test z krve je velice přesný a při jeho pozitivitě si můžete být jistá.

Související dotazy

HCG test
Dobry den, pane doktore,muze se spolehnout na vysledek...
HCG test
Dobry den, rada bych se zeptala po jake dobe ( po kolika...
Test HCG
Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní...
HCG KREV versus MOČ
Dobrý den v návaznosti na již zodpovězený dotaz bych...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
HCG test
Dobrý den, mám dotaz 2.7.14 jsem byla na testu Hcg....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test 1

Test 1

Test a antibiotika

Dobrý den, brala jsem asi 3-4 týdny antibiotika(Entizol, Ciplox, Zitrocin a...

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Naposledy přečtené dotazy z poradny

PIASCLEDINE 300


Akromegalie může být dědičná

Akromegalie, onemocnění způsobené nadměrnou produkcí růstového hormonu, se většinou...

Co to je?

Pěkný den, je mi 29 let a cca před 3-4 roky se mi objevilo toto (víz.obrázek)...

Bílé pupínkz na penisu

Dobrý den je mi 17 a už 2 roky mám na penisu a varlatech bíle pupínky.V ostatních...

CT nález

Prosím o vysvětlení CT nálezu. Manžel je již třetí měsíc na nemocenské s bolestmi...

Mám problém s vyprázdňováním (kakáním)

Dobrý den, mám asi docela ojedinělý problém... Je mi 15 let (chci být anonymní)...

Chronická rýma a stafylokok v krku

Dobry den,chtela bych se zeptat. Nejakou dobu jsem mela zluty povlak na jazyku,neustala...

Když pouhé vkročení do ordinace zacvičí s krevním tlakem

Syndrom bílého pláště – poměrně častý jev, o kterém se příliš nemluví. Pacienti...

Embolie po darovani krve?

Dobry den, je mi 23 a pred 1,5 rokem jsem mela plicni embolii. Byla jsem dvakrat...

Červené pupínky.

Dobrý den, Udělali se mi na nohou takové červené pupínky. Vím že mě noha svedila...

Bolest varlete

Dobrý den, cca před měsícem mě bolelo levé varle, řekl jsem si, že pokud...

Strach ze zubaře? Víme, jak ho snadno překonat!

Na úvod je potřeba si říct, že strach ze zubaře je naprosto normální, ale zcela...

Aplikace inzulínu v letadle

Dobrý den, mám syna diabetika, který užívá inzulín 4x denně. Nyní letí pracovně...

Bolest v podbřišku, pálení při močení

Dobrý Den. Začal mě po ránu trápit jakoby hnisavý žlutozelený výtok z močové...

Změny nálad

Je mi 51 let.Jsem dva roky v plném ID,domácí oxygenoterapie.Bývám často vzteklý,vytočí...

Bolest kolene Fitness

Dobrý den, mám asi pětiměsíční dlouhodobě trvajicí problém v pravém koleni,...

Neschopnost usnout

Dobrý den, posledních 14 dní zažívám období, kdy vůbec nejsem schopna usnout,...

Zánět močového měchýře ?


Vaginální mykoza

Dobrý den, asi pátým dnem mě trápí nadměrný výtok z pochvy, bez zápachu, ale...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×