Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test HCG

Gynekologie Simona . 6.5.2010

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je to stoprocentně jisté že nejsem těhotna ? Děkuji za odpověď . Simona .

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano, takto nízká hodnota vylučuje graviditu.

Související dotazy

HCG test
Dobry den, pane doktore,muze se spolehnout na vysledek...
HCG test
Dobry den, rada bych se zeptala po jake dobe ( po kolika...
HCG test
Dobrý den, mám dotaz 2.7.14 jsem byla na testu Hcg....
KREVNÍ TEST HORMONU HCG
Dobrý den, mám otázku, vyzvedla jsem si krevní testy...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Test hcg z krve
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdy je nejdříve možné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test

Dobrý den. Můžete mi prosím Vás poradit? Měla jsem nechráněný orální styk s...

Test 1

Test 1

Test a antibiotika

Dobrý den, brala jsem asi 3-4 týdny antibiotika(Entizol, Ciplox, Zitrocin a...

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Puchýř na holeni

Dobrý den, na holeni se mi z ničeho nic objevil jakýsi mokvavý puchýř, který...

Meningeom

Dobrý den, na nedávném vyšetření MR mi byl zjištěn meningeom infratentoriálně...

Červené flíčky,selchlost,a bíle flíčky na žaludu

Dobrý den ,po pohlavním styku s novou přítelkyní se mi udělala vyrážka na žaludu.Pohlavní...

Křížení spodní jedničky přes dvojkua pod druhou jedničku

Dobrý den, už třetí den cítím tlak v předních zubech a cítím jak se mi tlačí...

Problémy se zadýcháváním

Dobrý den, Je mi 16 let a mám problémy se zadýcháváním, V únoru jsem byl na...

Píchavá bolest na hrudi

Dobry den,za den me pichne u srdce 3x a kdyz mam stres tak to pichani je klidoe...

Stenóza krční páteře

Dobrý den,kveta 40.let, prosinci 2016 před vánocemi jsem byla na operaci krční...

Chronicky zvýšené CRP


Citalec a Helicid


Zlomenina kľúčnej kosti

Dobrý deň. V auguste 2011 som si pri páde zlomil pravú kľúčnu kosť. Lekári mi...

Recidivující dysurie (opakující se pálení v močové trubici)

Dobrý den, před 2 týdny jsem začala mít problémy s močovým měchýřem. A to takové,...

Bolest v pravém podbříšku


Jak vám tluče srdce?

Rychlost tepu, někdy označovaná také jako srdeční puls, udává, kolikrát za minutu...

Tak 4x do roka se mi zvětší krční uzliny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tak 4x do roka se mi zvětší krční uzliny,...

Říznutí do prstu

Dobrý den při rozkrajovaní jsem se omylem řízl do prstu nevím zda jít k lékaři...

Bílek z vejce u dětí


Infekt močových cest a prstu

Je mi 50 let. Před pár dny jsem z ničeho nic začal cítit únavu a pobolívání...

Žilní tromboza


MUDr. Jan Kaluža

GYAM centrum gynekologické a porodnické péče

Invalidní důchod

Dobrý den. Mám takový spíše nervový problém a strach. Jsem již osm roků plně...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×