Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test glukozove tolerance

Gynekologie Eva 8.8.2014

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test glukozove tolerance. Od te doby mam zaludecni problemy a trapi me prujem. Taky od te doby necitim tak silne pohyby detatka, jako predtim. Pouze v prubehu testu se velmi vyrazne otacel a kopal, ale od te doby nic moc.
Je to normalni a nemuze to miminku nejak ublizit?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Vaše obtíže zcela jistě s glukózo tolerančním testem nesouvisí, pokud cítíte méně pohyby byla by vhodná kontrola v poradně.
Příjemný den

Související dotazy

Porucha glukózové tolerance
Dobrý den, v souvislosti s diagnózovanými polycystickými...
Porucha glukózové tolerance
Dobrý den, před půl rokem mi z krevního obrazu na...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test

Dobrý den, mám novou partnerku a oba bychom chtěli mít jistotu, že jsme zdraví,...

Test

Dobrý den, byla jsem na endokrinologii, brali mi krev a za týden si mě objednali...

Test

Mám dotaz

Test

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá (HIV test INSTI HIV-1/HIV-2 Antibody...

Test a antibiotika

Dobrý den, brala jsem asi 3-4 týdny antibiotika(Entizol, Ciplox, Zitrocin a...

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadýmání

Dobrý den, je mi 18 let a poslední dobou trpím nadýmáním z jakéhokoliv jídla....

Fialové žilky pod kotníkem

Dobrý den, měla bych dotaz. Je mi 20 let a dělají se mi pod kotníkem takové...

Rotavix,synflorix,prevenar 13

Dobry den chci se zeptat na ockovani,detska lekarka nam doporucila ockovani...

Silné pálení a bolest po močení a po pohlavním styku

Dobrý den, je mi 17 let a už delší dobu trpím na různé poševní výtoky. Většinou...

Polyp na hlasivkách

Dobrý den, po vyšetření lékařem foniatrem mi byl nalezen polyp na pravé hlasivce....

Bolest klitorisu


Brnění končetin a závrať

Dobrý den. Dnes se mi dopoledne zatočila hlava, že jsem se musel posadit....

Mykoplazmy a ureaplazmy

Dobry den, cca tristvrte roka mam diagnostikovane mykoplazmy a ureaplazmy v...

Zánět močového měchýře bez nálezu bakterií

Dobrý den, prosím Vás o radu o co se může jednat, pokud mám všechny příznaky...

Vyhřezlé plotýnky v bederní páteři

Dobrý večer pane doktore, moje potíže s bederní páteří intenzivně nastaly koncem...

Verrumal a kojení

Dobrý den, kožní lékařka mi předepsala na léčbu bradavic na plosce nohy přípravek...

Bolest břicha a průjem

Dobry den chci se zeptam mam bolesti bricha a mam prujem us pres mesic kdis...

Visanne

Dobrý den. Dostala jsem se do trochu komplikované situace s hormonální léčbou. Jsem...

Natržení děložního čípku?

Dobrý den, Dnes jsem masturbovala a po vytažení prstů z vaginy jsem na nich...

Zkažená šunka

: Dobrý den, včera jsem koupila v obchodě balenou dušenou vepřovou šunku s trvanlivostí...

Zamlklý potrat

Dobrý den.Je mi 30 let a prodělala jsem zamlklý potrat v 9tt,kdy se plod přestal...

Bolesti zad

bolest v zádech pod levou lopatkou, mezi žebry, při otočení doleva a při pohybu...

Dermatitida

Dobrý den paní doktorko, podle příznaků popsaných na internetu mám nejspíš...



Vyšetření na parazity

Dobrý den, už asi 2 a půl roku trpím zácpami, únavou, bolestí hlavy a bolestmi...

Reklama
Zavřít