Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Test hiv

Kožní obtíže Petr 3.2.2016

Dobry den, byl jsem 13 tyden od rizika na test hiv a vysel negativni. Chci se zeptat jestli to je dostatecna doba na tvorbu protilatek? Beru 5mg prednizonu. Muzu byt v klidu a hiv vyloucit?

Odpovídá lékař:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer, doba je dostatečná , vzhledem k prednisonu bych test zopakovala ještě za půl roku (standardně 6 týdnů , 3 měsíce a 6 měsíců)

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na HIV
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně rychlotestu...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test CRP

Dobrý den,mám prosbu,lze u dětského lékaře si vyžádat doporučení na test CRL,vzhledem...

Test DNA

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Uvažujeme s manželom nad dieťaťom....

TEST EREKCE PROUŽKY

Dobrý den zajímalo by mě jestli se dají běžně v lékárně koupit proužky-test...

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svedeni mezi konecnikem a pochvou

Dobrý den, jmenuji se Michaela, je mi 30 let, zatím neproběhl sexuální styk....

Zahlenění

Dobrý den, mám již delší dobu takový zvláštní problém se zahleněním s nímž...

Cystické projasnění kosti

Dobrý den. Chci se zeptat jestli tzv.cysticke projasneni v oblasti tuberculum...

Tvrdá bulka na krku

Dobrý den, již tři roky mám tvrdou bulku na krku, buď je stále stejná nebo se...

Bolest a otok Achillovy šlachy

Dobrý den. Již delší dobu mám problémy s kotníky. A nyní mi s ničeho nic opuchl...

Křečové žíly

Zdravim Mohu poizivat kompresni puncochy po tep kolene a kycle vylezlii na...

Urologické potíže

Dobrý den, prosím o Váš názor ma můj zdravotní problém. Před cca 2 roky jsem...

Nadýmání a bušení srdce

Zdravím Vás. Pane doktore, je možné, aby ze zaražených větrů projevovaly příznkaky...

Operace bypassu

Dobrý den, dědovi (77let) byl před týdnem proveden trojitý bypass, od té doby...

Píchání v pochvě na konci těhotenství

dobry den chci se zeptat kdyz miminko je hlavou dolu a a ja citim v pochve takove...

Náhodný nález

Dobrý den, do 10 let věku jsem se léčil pro astigmatismus myopicus. Následně...

Jak mám vyhodnotit tuto zprávu?Zocor užívám cca9let/10mg/

Dobrý den:http://www.celostnimedicina.cz/farmaceuticke-firmy-siri-lzi-o-pusobeni-leku-se-statinem.htm Díky...

UZ ledvin

Dobrý den, nedávno jsem byla na ultrazvuku, kvůli podezření žlučníkových kamenů....

Extrakce zubu

Dobrý den, moje stomatoložka mi léčila stoličku tak dlouho až mi z ní zbyly...

Bolest kostí a kloubů

Dobrý den, je mi 17 let a posledních 5 měsíců se mi opakovaně (alespoň 2x...

Dlouhodobá nespavost

Dobrý den, je mi 70 let a mám dlouhá léta problém se spaním. Od psychiatra...

Dvojité rozmazané vidění, závratě, nevolnost a brnění, pálení a bolest pravé končetiny až po palec, ukazováček a prostře

Dobrý den pane doktore, dovoluji si vás požádat o váš pohled, názor a vysvětlení...

Antihistaminika


Krvácení po pohlavním styku

Dobrý den. Dneska pri pohlavnim styku s pritelkyni mi krvacelo z penisu. Ze...

Bolest obratle při doteku

Dobrý den, když si zatlačím na trn obratle zhruba v polevině páteře je na dotek...

Reklama
Zavřít