Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Test HIV

Sex Petr 8.6.2016

Dobrý den,
před 2 roky jsem měl sex s rizikovou partnerkou a při sexu praskl kondom Po měsící jsem si nechal od známé na ODDĚLENÍ KLINICKÉ MIKROBIOLOGIE udělat testy na HIV 1,2 a byly negativní. Nechal jsem si je udělat ještě po 2 měsících a pak ještě po roce a vždy negativní. Ted po 2 letech se mi objevili potíže s dýcháním (bolest v zádech a na hrudi) bolest kloubů, vyrážka a i jakýsi vřed na penisu. Jen se chci zeptat nakolik jsou testy na HIV v takové akreditované laboratoři spolehlivé. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht


tyto testy by měly být zcela spolehlivé, zvláště pokud se opakují...potíže nejpíše způsobuje něco úplně jiného...musíte zajít k lékaři

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...
Test na HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když lékař pošle...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test fce štítné žlázy v jednom roce věku dítěte

Dobrý den, můj syn (11 měsíců) se má za měsíc podrobit odběru krve kvůli zjištění...

Test GFRm ledviny

Dobrý den, můžete mi prosím interpretovat výsledek z laboratoře? GFR (ml/min)...

Test glukozove tolerance

Dobrý den, jsem v 25. týdnu těhotenství a podstoupila jsem před třemi dny test...

Test GTT

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na jednu důležitou věc,která by mě velice...

Test HCG

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zdali je krevní test HCG menší 0,5 , je...

Test hcg z krve


Test Helicobacter pylori


Test hiv


Test hiv


Test hiv


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test HIV


Test Hiv


Test hiv

Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz jsem mel rizikovy styk...

Test HIV

Dobrý den, absolvovala jsem na HIV asi 12 týdnů po rizikovém chování. Šlo o...

Test hiv

dobrý den, pane doktore, v polovině října jsem měl rizikový styk s partnerkou,...

Test HIV

Dobry den, chtela bych se ujistit. V cervenci 2013 jsem mela rizikovy pohlavni...

Test HIV a Syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mírná bolest kolem ledvin po požití alkoholu

Dobrý den včera jsem užil nadměrné množství alkoholu a dnes mám mírnou bolest...

Bolest v zádech


Nárůst váhy po operaci žlučníku

Dobry den chci se zeptat ja sem šla osobne dobrovlne na operaci žlučniku hrozilo...

Bolesti ramene

Dobrý večer, měl bych dotaz ohledně bolesti v levém rameni. Při většině pohybů...

Tasemnice

Dobrý den,byla mi diagnostikována tasemnice,dostala jsem tablety,již po první...

Bolest zubů a kojení

Dobrý den, mám skoro 3 měsíční miminko. A od začátku co kojím mě pobolívají...

Bolest nohou, malátnost, únava

Dobrý den paní doktorko, Od malička jsem pod psychickym nátlakem. Táta je...

Marihuana v krvi a moči

chtěl bych se zeptat jak dlouho mám v krvi/moči/slinách marihuanu a co když...

Strup pod nosem

Dobrý den, měla jsem od rýmy lehce odřený nos a udelal se mi tam malý stroupek....

Otěhotnění při menstruaci

Můžu otěhotnět při menstruaci a k tomu beru kyselinu listovou?

Zarostlý nehet u palce na noze

Dobrý den. Začal bych tím, že mám zarostlý nehet už asi 5 měsíců. 3x jsem...

Zlepšení učení a podpora koncentrace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na lék Modafinil. Potřebuji něco na lepší koncentraci...

Vypalování sliznic v nose

Dobrý den :) bolí vypalování sliznic v nose? Když vám teče z nosu po smrkání?...

Červenání pod nosem

Dobrý den, mám už přibližně od puberty problém zčervenání kůže pod nosem, zkoušel...

Onemocnění jazyka

Dobry den.Moc prosím o pomoc.Chtěla bych se zeptat,co muze byt puvodcem tohoto...

Pálení močové trubice

léčím prostatu již přes 20 let,je mi 80 let.2x ročně chodím na kontrolu,užívám...

Vyhřezlá ploténka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám subakutní iritačně zánikový LI sy S1...

Tepání v uchu

Mám zalehlé pravé ucho už asi týden a 4 dny. Doktoři řekli že to mám z rýmy,...

Hlen a krev ve stolici

Dobrý den je to dva dny co jsem dostala průjem na který netrpím ale jím zdravě...

Hlasivky a kouření

Vážená paní, Měl bych na vás pár otázek, předem děkuji za Váš čas a za Vaši...