Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Testy na syfilis a hepatitidu

Jarmila . 19.1.2014

Dobry den, mela jsem nechraneny pohl.styk s muzem o kterem nevim jeho zdravotni stav. Po 5ti mesicich jsem absolvovala test na hiv a negativni. Test na syfilis proveden po 2 mesicich, testy na hepatitidu b, c po 5ti mesicich a negativni. Jsou vysledky spolehlive? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Buďte bez obav výsledky jsou spolehlivé. Příjemný den

Související dotazy

Hepatitida B-laboratorní testy
Dobry den, pozna se z laboratornich testu na hepatitidu...
Syfilis, antibiotika, vliv na testy
Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Syfilis
Syfilis: Dobrý den, je tedy pravdou, že když člověk...
Bodnutí i jehlu
Dobrý den, stala se mi taková nepříjemná věc. Byl sem...
Hepatitida C a ovlivnění protilátek ATB terapií
Dobry den, mohou antibiotika brane v inkubacni dobe...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Testy na potravinovou alergii

Dobrý den, za jak dlouho od prvních příznaků se provádějí testy na potravinovou...

Testy na přítomnost THC

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li existuje spolehlivý test na přítomnost THC....

Testy na rakovinu

Dobrý večer mám k Vám velkou prosbu dají se udělat nějaké testy jakou mám dispozici...

Testy na snášenlivost antikoncepce

Dobrý den, mám problémy při užívání antikoncepce. Již jsem vyzkoušela několik...

Testy na srážlivost krve

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jestli předoperační vyšetření obsahují testy...

Testy na srážlivost krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký test se dělají na srážlivost krve (zda...

Testy na STD a antibiotik

Dobrý den, pane doktore. Rád bych se zeptal na několik věcí ohledně přenosu...

Testy na syfilis


Testy na syfilis

po 6 týdnech od pohl. styku mi dělali na venerologii testy na syfilis byli negativní....

Testy na syfilis

dobrý den . ve 20 letech jsem byla těhotná, při prvních testech mi řekli že...

Testy na štítnou žlázu

Dobrý den paní doktorko. Nezlobte se ještě bych měl dotaz, ptal jsem se Vás...

Testy na vaskulitidu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, o který druh testů se žádá v případě možné...

Testy na žilní trombozu

Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat jestli je možné během uživání HA...

Testy ohledne HA

Dobry den, potrebovala bych prosim poradit s mym problemem. Je mi 18 a chtela...

Testy pohl. chorob

Dobrý den, mám dotaz, jestli se lze preventivně otestovat na pohlavní choroby...

Testy pohl. chorob

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mám být na lačno nebo nemusím, když se chystám...

Testy pohl. chorob

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli se daji udelat testy na pohlavni choroby...

Testy pohlavně přenosných nemocí

A k jakému lékaři bych měla jít aby mi odebral krev a poslal ji na rozbor protilátek...

Testy pohlavně přenosných nemocí

Dobrý den.1) Byla jsem čtvrtý měsíc po rizikovém styku na testech pohlavně přenosných...

Testy pohlavní choroby

Dobrý den, dotazovala jsem se u vás na to, když jsem měla pohlavní styk s člověkem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×