Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vhodnost cvičení

Rehabilitace Marie 29.9.2009

děkuji za rychlé zodpovězení mého dotazu který se týlal deformativní spondylosy,jak cvičit doma mě jistě naučí rehabilitační sestra,ale chtěla jsem začít chodit na cvičení pilates,je toto cvičení vhodné a můžu začít hned nebo počkat až bolesti úplně odezní,již nejsou velké,vysadila jsem i prášky proti boletem.Děkuji ještě jednou

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pilates by vhodné bylo, pokud se nebudete přepínat a konzultovat svoje problémy se c...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bolest při cvičení
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na jednu maličkost....
Bolesti po cvičení na bradlech
Dobrý den. Chodím cvičit ven už aktivně půl roku na...
Cvičení
dobrý den chci se zeptat a o radu dnes jsem poprve...
Operace a cvičení
Dobrý den, 4.5. jsem byla na operaci slepého střeva....
Odběr krve a cvičení
Dobrý den, rada bych se informovala zda mohu (pokud...
Zhmoždění nervu při cvičení.
Dobrý den, mám problém s tím, že jsem při včerejším...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vhodné lázně?

Dobrý den, již pátý měsíc se léčím s tříštivou zlomeninou bérce a čeká mě třetí...

Vhodné léky

Dobrý den 4roky beru léky na vysoký KT indap a vasocardin100,ted asi přestaly...

Vhodné léky na vysoký krevní tlak

Mám kardiostimulátor a vyšší výsledky kys.močové (tj.dnu?). Užívala jsem léky...

Vhodné mléko pro předčasně narozené miminko

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jaké by bylo nejvhodnější mléko pro dceru,...

Vhodné nukleární pracoviště

Dobrý den, mám toxický adenom na štítné žláze, lékařem je doporučena operace...

Vhodné posilování břicha při skolioze

Dobrý den, mám mírnou skoliozu páteře. Cvičím rehabilitační cviky na záda a...

Vhodné sporty při skolioze

Slyšela jsem, že mezi vhodné sporty při skolioze patří běh na běžkáchh a nordic...

Vhodné stravování při nočné směně

Dobry den delam v nemocnici noční směny.chtěla jsem se zeptat jaké jídlo je...

Vhodnost antikocepce a bod g

Dobrý den předtím než se začně sexualně žít je u gynekoložky možné provést vyšetření...

Vhodnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má nějaké výhody HA s androgenními...

Vhodnost cystoskopického vyšetření

Dobrý den, chtěl bych s Vámi konzultovat vhodnost cystoskopického vyšetření...

Vhodnost dlouhodobého pití bylinkových čajů

Dobrý den, denně piji bylinkové čaje (vlastní pěstování či sběr-máta, meduňka,...

Vhodnost doplňků stravy

Dobrý den, dnes mi obvodní lékař sdělil, že mi na epidemiologii z výtěrů byla...

Vhodnost hormonální léčby karcinomu prostaty u pacienta s fibrilací síní

Dobrý den, byla mi zjištěna rakovina prostaty společně se zbytněním prostaty....

Vhodnost kombinace léků a doplňků pro podporu hubnutí

Dobrý den,dlouhodobě užívám antidepresiva Oxazepam a Citalon,dost jsem přibrala...

Vhodnost kratší doby spánku

Dobrý den, zjistil jsem že mi vyhovuje méně spánku. Když spím třeba 7-8 hodin...

Vhodnosť kyslíkového koncentrátoru

Dobrý deň. Moja mamka má CHOCHP ťažkého stupňa, FEV1 je 35%.Má 73 rokov. Lekár...

Vhodnost léčiva

Dobrý den můj syn 16 měsíců dostal na alergii oční kapky Opatanol. Dvakrát denně...

Vhodnost léku

Dobrý den. Můj lékař mi předepsal lék Betaloc SR.Na příbalovém letáku jsem...

Vhodnost léku Forxiga

Mám cukrovku 2. Typu beru účinnou látku Metformin hladina cukru střídavý hodnoty...