Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vliv antimykotik na výsledky testování pohlavně přenosných nemocí

Pohlavní nemoci Petra 21.1.2020

Dobrý den, žiju ve VB a lékař mi zde udělal pro jistotu testy na pohlavně přenosné nemoci. Stěry vyšly negativně pouze mykóza vyšla pozitivní na kterou jsem začala brát Gyno-Daktarin 20mg/g vaginální krém (miconazole nitrate). Dnes jsem dostala telefonát od doktora, že z nějakého důvodu v laboratoři ignorovali krevní test na HIV, syfilis a žloutenku a pozval mě na krevní test znovu zítra. Před týdnem (po diagnoze - 14.7.) jsem si začala na noc zavádět Gyno-Daktarin (Gyno-Daktarin mám na 10 dnů). Může Gyno-Daktarin nějakým způsobem zkreslit výsledky krevního testu na HIV, syfilis, žloutenku?
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Lenka Smejkalová

Specializace: Praktické lékařství

Dobrý den Petro.
Děkujeme za dotaz. Nemusíte se obávat. Užívání antimykotik krevní testy na vyšetření vámi zmiňovaných pohlavně přenosných nemocí nezkreslí. Přeji hodně štěstí a ať jste brzy bez obtíží. Pěkný den.

Související dotazy

Testování pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den. Chystám se jít na testy pohlavně přenosných...
Testy pohlavně přenosných nemocí
Dobrý den.1) Byla jsem čtvrtý měsíc po rizikovém styku...
Pohlavně přenosné nemoci.
Dobrý den, přeposílám odpověď kterou jste mi napsali......
Riziko pohlavně přenosných infekcí
Dobrý den vážená paní doktorko, vážený pane doktore, prosím...
Testování pohlavně přenosných chorob
Dobrý den, včera sem měl sek s kondomem, a při souloži...
Obava z pohlavně přenosných chorob
Dobrý den,zjistil jsem,že má bývalá partnerka byla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv antidepresivním léků na mozek


Vliv antikoncepce


Vliv antikoncepce


Vliv antikoncepce Azalia na mateřské mléko


Vliv antikoncepce na menstruační cyklus


Vliv antikoncepce na otěhotnění


Vliv antikoncepce na psychiku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s negativním vlivem...

Vliv antikoncepce na zánět moč. měchýře


Vliv antikoncepce na zdraví


Vliv antikoncepčního tělíska na rozvoj akné, cysty a mastné vlasy

Dobrý den, cca 13 let jsem brala antikoncepci. Poslední cca 4 roky jsem ji brala...

Vliv astmatickych leku na hlasivky


Vliv ATB Doxybene na HA Belara


Vliv ATB na HA

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru HA pravidelne (+/- 2h) vice...

Vliv ATB na imunitu


Vliv betablokátoru na krevní tlak, nižší tep


Vliv Betacarotenu na mateřská znaménka


Vliv betakorotenu na pihy

Dobrý den, pomůže užívání betakarotenu zmírnit vznik pih a pigmentových skvrn...

Vliv blokace žeber na funkčnost srdce


Vliv brambor na klouby


Vliv brusinek na sílu pseudomenstruace


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sbíraná moč

Dobrý den, prosím Vás dělala jsem pro nefrologa 24 hodinový sběr moči. A...

Antikoncepce Nelya

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT UŽIVAM ANTIKO-NELYA UŽ ASI PUL ROKU TEDKA BEZ PAUZY...

Bolest v podbřišku -hrozí mi pohlavní nemoc?

Dobrý den, je mi 13 let a se svým přítelem jsem provozovala orální sex, on je...

Artróza kotníku

Před dvěma dny jsem si vyvrknul pravý kotník.Byl jsem na rentgenu a chirurgické...

Termín početí

Dobrý den pane doktore. Píšu ještě jednou s více informacemi. Je mi 40let.Menstruační...

Mám dlouhodobé problémy s kolenem.


Sinusová tachykardie

Dobrý den , na preventivnim vysetreni z práce mi dle EKG byla zjištěna sinusova...

Termín početí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá určit přibližný termín početí. 18.5.2012...

Fibrom?

Dobry den chtel bych se zeptat v okoli konecniku mi vyrostlo tohle co by to...

Podivný tlak/tlačení ve vnějším koutku oka

Dobrý den, mám problém s pravým okem, konkrétně na vnějšim koutku oka a jeho...

Boule u Achillovy šlachy

Dobrý den, již dva měsíce mě trápí boule vedle achylovky na pravé noze. V...

Dezinfekční vložka v zubu a bolesti

Dobrý den, prosím o radu, mám v zubu dezinfekční vložku a za 14 dní mam jít...

Tisercin

dobry den pan doktor moze sa kombinovat carvedigama (liek na vysoky tlak) ?...

Bolest svalů

Dobrý den. Obracím se na vás s mým dlouho trvajícím problémem - bolest svalů...

Bolest v krku


Pálení žáhy/občasná bolest za hrudní kostí

Trpím nedomykavostí jícního svěrače a s tím spojeným pálením žáhy. Problémy...

ZÁPACH Z KRKU

DOBRÝ DEN STÁVÁ SE MI ČAS OD ČASU ŽE SE MI Z KRKU UVOLŇUJÍ( NAPŘÍKLAD PŘI KAŠLÁNÍ)...

Počůrávání dítěte jen přes den, když je vzhůru

Dobrý den, Mám 2,5letou dceru. Ve 2 letech přestala nosit plínky. Už chodí...

Délka prac. neschopnosti u pásového oparu

Dobrý den,jak dlouho trvá PN při léčbě pás.oparu?Po 14 dnech puchýřky zhojeny,přetrvává...

Pálení a svědění po močení

Vážení doktoři, rozhodla jsem se využít možnosti poradit se takto s odborníkem...

Reklama
Zavřít