Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv astmatickych leku na hlasivky

karolina . 9.5.2014

Dobry den,potrebovala bych poradit.jiz nekolik let uzivam leky na astma-alvesco. Pozoruji po nem vsak zhorseni hlasu.byla mi doonce nalezena spatna inervace hlasivky.jsem hlasovy profesional a mam kvuli tomu cim dal vetsi problemy v praci.nekdy praci ani nedostanu.prosim,poradte mi,co mam delat.alergolog odmita zmenit lecbu,popr.mi hrozi nasazenim silnejsich leku - seretide-po kterych je muj stav jeste horsi. Bojim se jit jinam.existuje lepsi lek?lze nejak pomoci hlasivkam?jak mohu situaci resit?dekuju vam za vasiodpoved.pockam klidne dele na odpoved,jen mi,prosim,pomozte.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno/paní Karolino, doporučuji Vám podstoupit vyšetření foniatrem a podle výsledků se domluvit na potřebném ošetřování hlasivek. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Hlasivky
Dobrý den, je pravděpodobné, že budu muset (dřív nebo...
Operace hlasivek
Dobrý den, manžel je po operaci hlasivky, kde mu byla...
Hlasivky
Dobrý den, chtěla bych se poradit. V září jsem byla...
Hlasivky
Dobrý den, asi před měsícem mě začal trápit pocit cizího...
Onemocnění hlasivek
Zdravím, v minulosti jsem hodně trpěla na hlasivky,...
Onemocnění hlasivek při refluxní chorobě
Dobrý deň, mám 23 rokov a posledného 1,5 roka bojujem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv antidepresiva na kognitivní funkce


Vliv antidepresivním léků na mozek


Vliv antikoncepce


Vliv antikoncepce


Vliv antikoncepce Azalia na mateřské mléko


Vliv antikoncepce na menstruační cyklus


Vliv antikoncepce na otěhotnění


Vliv antikoncepce na psychiku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s negativním vlivem...

Vliv antikoncepce na zánět moč. měchýře


Vliv antikoncepce na zdraví


Vliv ATB Doxybene na HA Belara


Vliv ATB na HA

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru HA pravidelne (+/- 2h) vice...

Vliv ATB na imunitu


Vliv betablokátoru na krevní tlak, nižší tep


Vliv Betacarotenu na mateřská znaménka


Vliv blokace žeber na funkčnost srdce


Vliv brambor na klouby


Vliv brusinek na sílu pseudomenstruace


Vliv cirhozy na psychiku

Dobrý den, můj manžel má 30let nemocná játra, nyní už ve stadiu cirhozy asi...

Vliv Citalecu popr. Cipralexu na menstruacni cyklus zeny


Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×