Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv brambor na klouby

Dieta Olga martinková . 11.10.2010 redakce uLékaře

Dobrý den. Doslechla jsem se, že nadměrná konzumace brambor může mít negativní vliv na klouby. Je mi 35 let a lékař mi diagnostikoval počínající artritidu na kloubu u palce nohy.(Vbočený palec) Mám brambory z jídelníčku vynechat nebo omezit? Je to moje olíbená, základní potravina. Děkuji za odpověď Olga M

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Je pravda, že se toto o bramborách tvrdí, doporučovala bych je omezit.

Související dotazy

Brambory z kotelny
Dobrý večer, asi to bude blbý dotaz, ale mě to pořád...
Brambory a solanin
Dobrý den , Jsem ve 23tt , k obědu jsem dělala brambory...
Brambory se slupkou - solanin
Dobry den p. dr., chtel bych se zeptat, jestli konzumace...
Bolest v čelistním kloubu
Bolí mě čelist v kloubu. Při otvírání úst mě "křupe"...
Bolesti čelistního kloubu
Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně čelistního kloubu/svalů....
Bolest ramenního kloubu
Dobry den, pres dva mesice me boli u leve klicni kosti,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv antikoncepce na psychiku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s negativním vlivem...

Vliv antikoncepce na zánět moč. měchýře


Vliv antikoncepce na zdraví


Vliv astmatickych leku na hlasivky


Vliv ATB Doxybene na HA Belara


Vliv ATB na HA

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru HA pravidelne (+/- 2h) vice...

Vliv ATB na imunitu


Vliv betablokátoru na krevní tlak, nižší tep


Vliv Betacarotenu na mateřská znaménka


Vliv blokace žeber na funkčnost srdce


Vliv brusinek na sílu pseudomenstruace


Vliv cirhozy na psychiku

Dobrý den, můj manžel má 30let nemocná játra, nyní už ve stadiu cirhozy asi...

Vliv Citalecu popr. Cipralexu na menstruacni cyklus zeny


Vliv clotrimazolu a boraxových čípků na antikoncepci


Vliv cvičení jogy na autoimunitní onemocnění štítné žlázy a celiakii


Vliv cvičení na oči


Vliv cysty na těhotenský test??


Vliv častého holení na vousy


Vliv červeného vína na zdraví

Dobrý den, chtěl bych požádat touto cestou o seriózní odpověď na otázku, zda...

Vliv data odběru?

Dobrý den,pane doktore, chtěla jsem se prosím zeptat ohledně odběrů na biochemický...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hnědý hlen

Dobrý den, za měsíc mi bude 60 let, a 10 let už nemám měsíčky, a ted se...

MUDr. Edita Závodná

Praktický lékař pro dospělé

Bolest levého zápěstí

Dobrý den, ráda bych se zeptala na názor s mým problémem ruky. Jedná se o palčivou...

AD v těhotenství

Dobrý den moc Vás prosím o radu. Zajímalo by mne, zda se mohou v těhotenství...

Panická porucha

Dobrý den.je mi 24.let trpím panickou poruchou po dlouhé době se mi vrátila....

Parkinsonova nemoc

Parkinsonova nemoc je relativně časté onemocnění, postihující více muže. Asi...

Třes ve spánku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na problém týkající se mého přítele. Od doby...

Prošlé doplňky stravy

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně prošlých doplňků stravy. Jedná se o Betatan...

Bolest kolen

Dobrý den, již delší dobu mě trápí bolest v kolenou. Projevuje se především...

Časté rentgenování

Dobrý den, děkuji za předchozí reakci, která mi však nezodpověděla můj hlavní...

Deprex

Dobrý den, ráda bych se zeptala na lék Deprex. Někde jsem se totiž dočetla,...

Prochladnutí, bolest zad

Dobrý den. Zhruba ve čtvrtek minulý týden jsme venku trochu prochladl a od pátku...

Krční mandle - nádor?

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s krčními mandlemi, mám je velmi zjizvené...

Výhřez ploténky L5/S1

Dobrý den.Přibližně 15 let trpím bolestmi zad.Jsem již 3 měsíce v pracovní...

Bolesti zad

dobrý den, už asi 2 roky mně trápí bolesti zad. Přesněji řečeno horní část páteře....

Láska k alkoholu vás může připravit o oči i játra

Není alkohol jako alkohol. Stejně jako v poslední době tolikrát skloňovaný metanol...

Vyrustek na bradavce

Dobry den, na leve bradavce primo na vyrustku pred par dny se mi udelal puchyrek...

Neustále hádání se starším bratrem

Dobrý den je mi 13 let a mám problém se svým 14.5 letým bratrem. Chodím na školu,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×