Achillova šlacha

Dobrý den ,vloni v srpnu jsem špatně došlápla na schodech a bolela mě achillovka,šla jsem k lékaři ,který mi doporučil 14 dni na nohu nešlapat,stříkat si to prontoflexem,ledovat a bandážovat.Noha po 10 dnech přestala bolet a byla vpořádku.Před 3 dny mě při běhu opět začala bolet a den od dne je to horší.Při delším sezení (ve škole) me noha hrozne brní,v noci me do lýtka chytají hrozne křeče a po ránu nemohu na nohu vůbec doslapnou (bolí me i pata i cele lýtko).Snazim se nohu moc ne zatěžovat,přestala jsem běhat a opět ji leduji a stříkám prontoflexem.Myslite ze to stačí a přejde to samo nebo mam jít k lékaři ? A co by to mohlo byt ? A jak dlouho to bude trvat ? Potřebuji byt co nejdříve v pořádku.Předem Dějuji moc za odpověď Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko, může jít o drobné natržení nebo o hematom v oblasti Achillovy šlachy. Každopádně musíte k lékaři.

MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.
MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Nemocnice Letovice,
FNOL Traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: