Achillova šlacha

Dobrý den. Dne 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes chodím normálně do práce. Při chůzi mírně kulhám, noha mě skoro nebolí. Noha mě mírně otíká v kotníkách a na achillovce mám bouli. Mám strach, aby bylo vše v pořádku a neměl jsem s tím problém. Co myslíte?

Odpověď odborníka:

Podle mého názoru 4 měsíce po operaci Vámi popisované obtíže nejsou nijak výjimečné. "Boule" na Achillově šlaše může být i jizvou. V případě pochybností, nebo problémů, bych na Vašem místě preferoval kontrolu u lékaře, který Vás operoval. S pozdravem dr. Hoskovec D.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: