Achillova šlacha

Dobrý den, mám 12 týdnů od operace utržené achillovky. Příští pátek jedu na dovolenou do Chorvatska. Noha mě nebolí, jen mě mírně otíká a při chůzi kulhám. Občas mi v noze trošku lupne. Mám strac, aby se šlacha nepoškodila. Co způsobuje lupání a vydrží už šlacha normální chůzi?

Odpověď odborníka:

I když neznám podrobnosti je patrné, že šlacha již určitou námahu dokáže zvládnout při samozřejmě rozumné opatrnosti, bez běhu a skoků. Lupání je záležitost klouzání šlachy v pochvě šlachy. Vhodný Dolgit gel

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x