Adenom hypofýzy podvěsku mozkového a kyselina listová

Dobrý den, jsem po operaci nezhoubného tumoru hypofýzy podvěsku mozkového. Operace proběhla v roce 2006 a pravidelné kontroly jsou v pořádku. Ráda bych otěhotněla, ale moje gynekoložka mě doporučila informovat se zda je pro mě vhodné brát kyselinu listovou. Na některé typy nádorů se prý nedoporučuje. Děkuji za radu a přeji pěkný den,Iveta Astalošová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto problematiku není vhodné se informovat anonymně přes internet, nemám o vás ani o druhu nádoru žádné informace, nejlepší info získáte od lékaře, který vám operaci doporučil a má v ruce nález o druhu nádoru /onkolog?, neurolog?, neurochirurg?....někam jste přece musela docházet a doporučili vám operaci a kde vás po operaci také sledovali./. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: