Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid snižují ochranu při užívání antikoncepce Minisiston. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,Klacid by měl být bezpečný.Pro jistotu užívejte ochranu 7 dní po dobrání ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: