Antibiotika a evra

Dobrý den, užívám po delší dobu chemoterapetutikum Triprim, a to půl tablety denně. Moje antikoncepce je Evra - náplasti. Jsem chráněná? Slyšela jsem, že u náplastí to funguje jinak než u pilulek. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepční náplasti Evra není užívanými antibiotiky a chemoterapeutiky nijak ovlivněn.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: