Antidepresiva-mirzaten

Brala jsem mirzaten 15,tabletu večer psych.mi to zvýšila na na 2 tablety večer ty (15),říkala,že kdyby mi to pak snižovala tak bych brala zase 1 (15),proto beru 2.(15),je to dobrá dávka?a budu i nadále přibírat na váze?dokud tyto léky budu užívat?před užíváním jsem měla nechutenství.ještě jeden dotaz mam jít k soudu je možné si vzít nárazově lexaurin nebo neurol?děkuji za odpověd. Jaroslava

Odpověď odborníka:

Jaroslavo,
dávka, nastavená Vaším psychiatrem je nepochybně v pořádku. Bohužel, nežádoucím účinkem tohoto preparátu je opravdu přibírání na váze, takže pokud budete tento preparát užívat nadále, je další přibývání na váze možné.
Neurol či Lexaurin či nárazově vzít můžete, berte ale na vědomí, že se jedná o návykové preparáty, které by se neměly užívat pravidelně déle, než 5-6 týdnů, také byste neměla po jejich požití řídit.
S pozdravem,
MUDr. N. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: