Antikonce

  • Dotaz od: Tereza Elgrt
  • Publikováno: 18.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobry den ,chtela jsem si zeptat ,na konci 3 tydnu jsme ve stredu (12.1) mnela horecku a prujel to bylo vic nez 12 hodin po tablety kterou beru v 22:00,ve ctvret nasledujici den jsem mnela pohlavni styk se s vim pritelem bez ochrany ,bohuzel se do me udelal v ten den vecer jsem vzala tabletu a po 2 hodinach v noci jsem mnela prujem neovlivnuje prujem antikoncepci Katya ? Bojim se otehotnit =(

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednorázové vynechání je málo rizikové, ale přesto si udělejte těhotenský test a příště raději v takovém obdobném případě použijte ještě raději doplnkově kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x